Cumhur İttifakı'nda birleşen iki partinin üyeleri, üniversitede masa kavgası nedeniyle birbirine girdi.
Üniversite girişinde masa açan AKP’liler, MHP’lilerin müdahalesine uğradı. AKP’liler bugün yeniden masa açınca bu kez MHP’liler daha büyük bir grupla gelerek AKP’lilere müdahale etti. Olayın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine polis biber gazıyla müdahalede bulunarak grupları ayırdı.
Gazete Manifesto’nun haberine göre olayın ardından AKP İl Başkanı Ali Osman Özdemir Twitter hesabından “Dün saldırıya uğradığımız noktada bugün de standımızı açtık. Kardeşliğimize zarar vermeye çalışanlar başaramayacak. Özgür düşüncenin, bilimin ve üretkenliğin merkezi üniversiteler hepimizindir. Gazi Üniversitesi önünde üniversiteye kayıt yaptıran yeni yol arkadaşlarımızı bekliyoruz” açıklaması yaptı.
Üniversitenin adıyla açılmış MHP’lilerce kullanılan bir hesaptan yapılan açıklamada da, olayların AKP’lilerin “Biz ak gençliğiz, devlet biziz, hacı bayram artık bizimdir” demesi sonrasında başladığı savunuldu.
İşte o paylaşımlar:
.jpg)
.jpg)
https://odatv.com/akplilerileulkuculernedencatisti25091845.html
Türkiye'den bir manzara ! Hilafet isteyen gericiler rahatça sokaklarda !1540 izlenme
"Haydarpaşa ve Sirkeci gar ihalesi şaibeli"109 izlenme
Kamu kurumlarına 1,9 milyar TL'lik kiralık araç: Gider yüzde 256 arttı26 izlenme
Bakan Yumaklı'nın "Baraj yapmak belediyenin görevi" sözlerine Ankara Büyükşehir kanunla yanıt verdi15 izlenme
Sertifika güvenli otel güvensizmiş23 izlenme
Devletin kurumunu bakın neye alet ettiler! "Pervasızlığın zirvesi"111 izlenme
Çayırhan Santrali satılınca tıkır tıkır çalışmaya başladı18 izlenme
SGK reformu emekliyi bitirdi17 izlenme
Adana’da Ülkü Ocakları ASKİ’yi basmaya çalıştı! Zeydan Karalar’dan açıklama…
Sakarya’daki havai fişek fabrikasında skandallar bitmiyor! Ölen işçinin ailesine dava açmışlar!
Dolarda yeni tarihi zirve: 18.4042
Almanya'daki festivalde siyaset konuşunca, MHP'li vekil Enginyurt'un elinden mikrofonu alıp sahneden indirdiler !