AKP’nin Muğla’nın ilçelerinde yaptığı kongreler parti teşkilatını karıştırdı. Büyükşehir belediye başkan adayı Aydın Ayaydın’ın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüşerek bazı isimler önermesi üzerine kavga çıktı.
Bodrum, Fethiye ve Milas’ta isyan var. Fethiye’de rakip aday için imza kampanyası başladı. Bazı yöneticiler polis tarafından gözaltına alındı.
İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ
2019’da FETÖ kumpası kurduğu iddiasıyla partiden atılan Kadir Sarıhan geri dönerken Fethiye belediye başkan aday adayı Zihni Çakır, “Siz çıldırmış olmalısınız. Delege listelerini polis korumasıyla almak yetmedi, evlatlara gözaltılar başladı” dedi.
Adalet Bakanlığı’na, başsavcılığın bir siyasi çekişmede taraf olmaması çağrısında bulunan Çakır, “Fethiye’de AKP’ye ömrünü adamış insanlara yapılan bu zulmü, sırf kolpacı bir AKP düşmanının dayatılmasına karşı çıkıyorlar diye reva görülen bu zulmü Erdoğan’ın bilgilendirilmesi halinde nasıl karşılayacağını hepimiz biliyoruz” ifadesini kullandı. AKP Muğla İl Başkanı Gültekin Akça da il başkanlığı için yeniden aday olmayacağını belirterek görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Sözcü
Gıda fiyatlarında rekor: 11 ayın en yüksek seviyesine ulaştı15 izlenme
Erdoğan, Yeniden Refah Partisi ile ilgili sorusunu beğenmediği A Haber muhabirini fırçaladı! ‘Rüya kendine gel’37 izlenme
Caddedeki bir banka yan bırakılan Atatürk portresini düzeltmek için herkes adeta seferber oldu18 izlenme
Merkez Bankası'nın net rezervi 20 günde 9,2 milyar dolar azaldı!98 izlenme
‘Bu maaşlara sadece kâğıttan uçak yapılır’ diyen işçiler, kâğıttan uçak yapıp uçurdu33 izlenme
CHP'li Gökan Zeybek Osmaniyeli köylünün taş ocağı feryadını paylaştı: "Bu ülkenin havasıyla, suyuyla ne derdiniz var?"18 izlenme
Vatandaş her geçen gün daha da borca battı: İcrada dosya sayısı yüzde 62 arttı26 izlenme
4.3 Milyarlık batık! Çiftçinin borcu 2'ye katlandı!102 izlenme
Ortalığı kasıp kavuracak anket! “Birinci partiyiz” demişti, son sonuçlar deprem etkisi yaratacak
Kılıçlı yemin krizinde teğmenlerin ihracı istenmişti: WhatsApp mesajlarının aslı ortaya çıktı
İçişleri Bakanlığı, İBB Teftiş Kurulu’nun incelediği dosyaya el koydu! Milyonluk seçim sandviçleri soruşturması yarım kaldı!
Devlet hastanesi stokçulara karşı kendi maskesini üretiyor