İktidar partisi üyelerinin lüks ve gösterişe olan tutkunluklarının her gün yeni bir örneği ortaya çıkıyor. Son olarak 15 Temmuz törenlerinden sorumlu olan Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt’un saati ve ayakkabısı gündem oldu. Karakurt’un Franck Muller marka saatinin 1 milyon 282 bin lira olduğu, Prada marka deri spor ayakkabısının da 34 bin liraya satıldığı belirlendi.

ÖNCE ISTAKOZ ORTAYA ÇIKTI
AKP’lilerin lüks ve gösteriş merakı İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübünde yediği ıstakozu sosyal medyadan paylaşması ile de gündeme gelmişti. Yoğun eleştiri alan Bursalı için AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci de “İstifa edin, burası babanızın çiftliği mi, burada size yer yok, defolup gidin kardeşim” demişti.

Franck Muller saat 1 milyon 282 bin lira.
LÜKS SAATLERİ SEVİYOR
562 bin liralık Rolex saat takan ve eleştiriler üzerine “Alın teri ile aldım” diyen AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 2 milyon lira değerinde “Audemars Piguet Royal Oak” marka bir saati daha olduğu ortaya çıkmıştı.

Prada ayakkabı 34 bin lira.
Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt’un taktığı lüks saat ve ayakkabısı, sorumlusu olduğu Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılan 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Günü kutlamalarının hazırlıkları sırasında görüntülendi.

Karakurt hazırlıkları denetlerken çekilen ve sosyal medya hesabına koyduğu fotoğrafları, gelen eleştiriler üzerine kaldırdı.

AKP’de daha önce Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Rolex saati ve Şebnem Bursalı’nın Monaco’
da yediği ıstakoz büyük tepki almıştı.
Sözcü
İstanbul'da ekmeğe zam!33 izlenme
Ramazan pidesine zam geldi234 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 29.760 yeni vaka tespit edildi, 28.803 kişi sağlığına kavuşurken, 214 kişi hayatını kaybetti!38 izlenme
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: "FETÖ’cü kumpası olabilme ihtimali vardır”110 izlenme
Elinde ayakkabısını taşıdığı polisin fotoğrafı gündem oldu! Kaymakam, o görüntü için polisi suçladı!28 izlenme
AKP'li ilçe başkanı kamu kurumunu bastı, memurun üzerine yürüdü !1061 izlenme
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e jet soruşturma açanlar, bu insan müsveddesine ne diyecek ?1368 izlenme
İşte asgari ücret zam oranı60 izlenme
Darısı Türkiye'nin başına: İki ülke göçmenler konusunda anlaştı
İBB soruşturmasında flaş gelişme: İlbak Holding'in patronu Murat İlbak itirafçı oldu tahliye kararı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A6' marka yeni makam aracı alındı
Fernas İşçileri açlık grevinin ikinci gününde! Taşın üstünde çıplak ayak...