Son birkaç yıl içinde Türkiye’nin başına çorap örmek isteyenlerin ve ülkeyi parçalayıp bölmek isteyenlerin tüm oyunlarının açığa çıktığını ifade eden Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti:
“4050 yıldır bu ülkede ‘PKK’ diye bir tehdit vardı; ama 34 sene önce çukur kazarak öz yönetim ilan edip bağımsızlık ilan etmeye kalktılar. ‘Öz yönetim’ kibar bir ad, dertleri ayrı. Bu ülkeyi bölmek istiyorlar. Çukurların arkasına çekildiler, ‘Buraya Türkiye Cumhuriyeti giremez’ dediler ve paçavralarını bayrak diye çektiler. Sonra yavrularımıza pusu kurup, o aslanlarımızı şehit edip kalleşçe bu işlerin peşinde oldular. Bin yıldır beraber olduğumuz, bir olduğumuz insanları kandırarak orada büyük bir kötülüğe kapı açtılar.
İkinci bir bela da FETÖ belası. ‘Biz müslüman insanız’ dediler. ‘Öğrencilerinizi verin yetiştirelim’ dediler. ‘Biz hizmet eriyiz’ dediler. ‘Bakın yurt dışında ne güzel okullar açtık’ dediler. ‘O okullarda Türkiye’ye dost insanlar yetiştiriyoruz’ dediler. Birçoğumuz da tabi ki böyle konularda hassasız ve duygusal olduğumuz için de bunlara yardımlar ettik vs… Şükürler olsun belediye başkanlığımda bunlara ne 1 metre arsa verdim ne de her hangi bir şekilde yardım ettim. Ama birçok insan bunlara saf ve samimi bir şekilde uydu ve yardım etti. Ama bunların gerçek yüzü aslında 2013’ün sonunda ortaya çıkmaya başladı. Ama 15 Temmuz gecesi bu lanet adamların yüzü bir kez daha belli oldu. Orada masum insanların üzerine bomba atmaktan çekinmediler. Bunu kendine ‘insan’ diyenin yapması mümkün değil.”
AA
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mehmetozhasekibircokkisifetoyesafduygularlayardimetti3199865/?fbclid=IwAR2_k4rQJewhz3HqfhSUESzT2URpr9Am9JwW16Hze8JYHxfDF04VtyikBnw
25 Kasım etkinlikleri yasaklandı: İstanbul Sözleşmesi’nden çıkıldıktan sonra binlerce kadın katledildi31 izlenme
Üç sigara grubuna zam: Fiyatlar 50 liraya dayandı!99 izlenme
Kahramanmaraş'taki okul saldırısı! Emniyet müdürü babanın ardından anne de gözaltında46 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Vatanını seven ayağa kalksın. Bugün bu 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokak bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız"55 izlenme
AKP'den Kaftancıoğlu'na tehdit! "Boğaz bu mevsimde serin, yazın da derindir"180 izlenme
İki kadını katleden Semih Çelik hakkında korkunç gerçek! '5 senedir bunun peşindeymiş'37 izlenme
Nehir kıyısına çadır kent inadının acısını depremzedeler yaşıyor!51 izlenme
Ziraat Bankası'nın Almanya iştirakine 'kara para' teftişi!43 izlenme