AKP’nin yeni seçim stratejisi 'oy yoksa hizmet yok': "Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayasınız"

27 izlenme 18 Şubat 2024
Reklamlar

AKP’li Faruk Çelik, Artvin Kemalpaşa’da Erdoğan’ın başlattığı ‘tehdit‘ modasına uydu, kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara “Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayasınız” dedi.



AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında önce Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı Hatay’daki depremzedeleri ardından da Ordulu vatandaşlara oy üzerinden gözdağı verdi. Erdoğan’ın Hatay’daki “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı” sözleri hem itiraf hem tehdit olarak yorumlandı.

Erdoğan’ın ardından benzer bir hareket de AKP Artvin Milletvekili ve eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik’ten geldi. Çelik Artvin Kemalpaşa’da yaptığı bir konuşmada “Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrûm olmayasınız” dedi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyanet, takvime 18 milyon TL harcadı! İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay Hipokrat Yemini'ni değiştiriyor: Gerekçesi 'sapkınlık!' Ekrem İmamoğlu'ndan çok konuşulacak Kanal İstanbul videosu! ABD'li banka Goldman Sachs'ın yıl sonu dolar tahmini 28 TL oldu