Erken seçim, siyasetin yanı sıra ekonomik kriz nedeniyle temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta güçlük çeken vatandaşların da gündeminde.
Ankara Ulus’ta vatandaşlar erken seçim talebini dile getirdi.
AKP seçmeni de iktidarın politikalarını eleştirdi isyan etti.
AKP üyesi olduğunu ancak yaratılan ekonomik koşullardan dolayı istifa ettiğini belirten bir vatandaş, geçinemediğini belirterek şunları dile getirdi:
"Emekliyim geçinemiyorum. Ekmek alabilmek için buraya Ulus'taki Halk Ekmek'e geliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu hükümet gitse daha iyi olur bizim için. Emekliye 'emekli yılı' dedi, emekliyi öldürdü, yerin dibine batırdı. 20 sene Tayyip Erdoğan'a oy verdim ama kollarımı kesseler vermem artık.
Emeklilere söz verdiler seyyanen ödeme verilecek diye, memurlara verdi bize vermedi. Bu insanlık mı? Bizi mahvetti. Et yeme bizim için tamamen bitti. Arada bir gelip halden tavuk alıyorum. Et ve Süt Kurumu'na gidiyorum sabah 5-6 gibi kuyruğa giriyorum alabilmek için.
Durum çok kötü. Bıktık artık, erken seçim istiyorum. Ben CHP'ye oy vermedim ama bundan sonra vereceğim. Çünkü bıktık bunlardan. Yalan bunlarda, hırsızlık bunlarda... AK Parti üyesiydim. Yaklaşık 6 ay önce istifa ettim. Emeklilere verdikleri sözü yerine getirmedikleri ve ekonomi yüzünden istifa ettim. CHP'yi sevmiyorum ama CHP'ye oy verecek duruma düştük.
Başka yapacak bir şey yok. Bugün seçim olsa CHP'ye oy vereceğim. Kayseri'de sucuk mangal yaptılar. Millet ekmek alamıyor, onlar sucuk mangal yapıyor. Bari bunu milletin gözü önünde yapmayın. Bundan sonra AK Parti'ye oy yok."
Sözcü
CHP’li Muharrem Erkek: Ekrem İmamoğlu yine kazandı
Bakanlıktan halkı mağdur eden talimat: Ankara Büyükşehir Belediyesi otobüsleri Esenboğa Havalimanı'na alınmadı
Çiftçilere haciz yağıyor! Ahırdaki inekler 'yediemine' alındı!
'Yenidoğan çetesi' skandalı büyüyor! Anadolu'dan peş peşe ihbarlar geldi
Kadını döverek öldürdü iyi halli sayıldı!
İstanbul'un göbeğinde sefalet görüntüleri: 2 paket makarna için 8 saat market sırasında beklediler!
Köylülerden taş ocağına karşı Denizli Valiliği önünde eylem! 'Köyümüzden AKP'ye yüzde 95 oy çıkmıştı...'
Osmangazi Köprüsü’nde 3.3 milyarlık vurgun iddiası!
Korkunç rakam! 'Bin kişilik kayıp listesi var, hayatını kaybedenlerin sayısı 200'ün üzerinde'
Almanlar bizden 664 litre daha fazla benzin alıyor
Bilim Kurulu üyesinden kritik corona virüsü uyarıları: Hastaların sayısına göre 10 kat fazla!
Ege beşik gibi! 4.1 ve 3.7 büyüklüğündeki depremler halkı korkuttu
Düzceli vatandaşın gelen zamlar sonrası ‘fatura’ isyanı! 'Herkes bilsin, bu ülkede hırsız var'
Kadıköy’de ‘kıyı işgali’ eylemi