Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesini duyurmasının ardından EYT'liler Resmi Gazete sürecini beklemeye başladı. Sosyal medyada kampanya başlatan EYT'liler “EYT Ocak'ta Emekli Olsun” çağrısında bulundu.
EYT FEDERASYONUNDAN AÇIKLAMA
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yaş şartı kalkacak müjdesiyle, Resmi Gazete sürecini bekliyoruz. Herhangi bir sorun yaşanmadan, ocak ayı içerisinde tüm resmi işlemlerin tamamlanması elzemdir” açıklamasında bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e seslenen Boran, “Sayın Bakanımız EYT Ocak’ta emekli olsun” çağrısını yaptı.
AKŞENER’DEN KAMPANYAYA DESTEK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya kampanyasına destek vererek şu ifadeleri paylaştı:
Sayın Erdoğan, yıllardır kazanılmış haklarından mahrum bıraktığınız EYT’li kardeşlerimizin çilesi, bir an önce son bulsun. Madem bir söz verdiniz; o zaman sözünüz bir an önce gerçek olsun.
Akşener, paylaşımında “EYT Ocak’ta Emekli Olsun” etiketine yer verdi.
ERDOĞAN DUYURMUŞTU
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin, “Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacaktır” açıklamasında bulunmuştu.
KRT
Murat Muratoğlu'ndan Erdoğan ve Mehmet Şimşek'e sert sözler: "Bugüne kadar, 2.5 trilyon dolar vergi toplanmış 20 yılda! 2.5 trilyon dolara yeni ülke kurarsın, sıfırdan"38 izlenme
İBB Davası'nda 33. celse: İBB tutuklusu itirafçı olmayınca neler yaşandığını anlattı!32 izlenme
AKP'li bakan İBB'nin elindeki tarihi mirasa çöktü25 izlenme
Artık ağızlarındaki baklayı çıkartıyorlar! 'Gerekiyorsa laikliği kaldırın'48 izlenme
TOKİ, Atatürk Orman Çiftliği’ni açık arttırma ile satışa çıkardı!272 izlenme
Vatandaşı zor günler bekliyor! İşte kapıdaki gıda krizinin detayları88 izlenme
'İstanbul Senin' soruşturmasında hafriyatçıya 'kişisel veri' suçlaması: Hakimlikten 'somut delil yok' cevabı25 izlenme
Lübnan, 1,5 milyon Suriyeli sığınmacı için 30 milyar dolar tazminat istedi!52 izlenme
SSK'yı dolandıran şirket AKP iktidarında 10 kat büyüdü
Kılıçdaroğlu yeniden gündeme getirdi, Erdoğan'ın uçakları tartışma konusu oldu: ‘El tarifeli uçakla geliyor da niye bizimkiler kullanmıyor?’
ABD tarafından Rus milyarder Abramoviç'in 2 uçağına el konulacağı bildirildi
Tarikat yurdundaki istismar görüntülerine erişim engeli!