Sokak röportajında konuşan bir vatandaş Başka Açıdan isimli Youtube kanalına konuştu. İranlı olduğunu söyleyerek "Ben bir İranlıyım, buranın yabancısıyım. 50 yıl öncesine bakarsanız dünyanın en büyük imparatorluğu Rıza Pehlevi'nin önünde diz çökmüş. Nereden nereye geldik, bu ülkeye yazıktır." diye konuştu.
Anıtkabir'de bir kişinin "Kahrolsun Cumhuriyet‘e" diye bağırarak "Şeriat gelecek" sloganları atması ve tutuklanması üzerine yeniden gündeme gelen o videoda İranlı adam şunları söyledi: "Din ile memleketi yöneten adama oy vermeyin, gençlere yazık. Biz dini İslam'ın en kralını gördük atalarımın yaptığı yanlışı için ben yandım. Ve seçimlerde herkes Türk. Dikkat edin, memleketi din ile yönetene oy vermeyin. Bu toprakların, bu ülkenin, bu bayrağın, bu kadar güzelliğin hepsine bedel ödemişsiniz. Binlerce şehit vermişsiniz. Bu ülkeye bu bayrağa yazık edersiniz."
Odatv.com
Krizle mücadelede akılalmaz yöntem! Özel sektörden AKP'li ya da yakın isim transferi!
Zeydan Karalar'ın ifadesi ortaya çıktı! "Tutukluluktan kurtulmak için iftira atıyor"
Ekrem İmamoğlu iktidara yüklendi: "Kötülük yapmayı göze alacak bir yönetimle karşı karşıyayız"
Uşak Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Ramazan Altınay, çalıştığı için derse katılamayan öğrenciyi odasından kovarak ağır hakaretler etti!
Tüpgaza büyük zam!
Konya'da esnaf isyan etti: 'Kongreler dolu, dükkanlar kapalı'
Almanya 300 Milyar dolar cari fazlalık verecekmiş ve bizi acayip kıskanıyorlar !
Sokak röportajında konuşan Suriyeli: "Hastane bedava ilaç bedava ben asla Suriye'ye dönmem!"
Hizmetin böylesi: Göle nazır 'ek hizmet binası'
Mahkeme kararıyla iptal edilen sorular AKP'li vekillerin önünü açtı!