Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ve kuvvet komutanları ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir ziyaretinde "Recep Tayyip Erdoğan" ve "Ümmetin umudu Tayyip Erdoğan", "Reis" sloganları atıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı, Misakı Milli Kulesi’ne geçerken, Anıtkabir avlusuna alınmış olan ve bariyer arkasında bekleyen bir grup Erdoğan sloganları attı.
Erdoğan'ın, Atatürk'ün mozolesine ay yıldız motifli çelenk bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Başkan Erdoğan ve törende hazır bulunan devlet erkânı, daha sonra Misak-ı Millî Kulesi'ne geçti.
ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'Nİ İMZALADI
Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
"Aziz Atatürk, bugün milletçe büyük zaferin 103. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Müstevli emeller taşıyanlar bundan bir asır önce olduğu gibi bugün de boş durmamak da sinsi hesaplar peşinde koşmaktadır.
Coğrafyamızı istikrarsızlığa sürükleme planları karşısında devletimiz kendi güvenliği ve vatandaşlarının huzuru için her türlü tedbiri almaktadır. Ruhun şad olsun."
TELE1
1.8 milyon aileye 1.6 milyon bedava kömür
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.661 yeni vaka tespit edilirken, 11 kişi hayatını kaybetti, 1.843 kişi sağlığına kavuştu!
Tüccarın verdiği kilo fiyatı çiftçiyi deli etti, ağaçları kökünden söktü: "Sana satacağıma odun yapar yakarım"
Devlete borcunu ödeyen enayi mi?
Sezgin Baran Korkmaz Avusturya’da tutuklandı!
AKP'lilerin 'gık' çıkaramadığı konuşma 'İnsanlar çareyi intiharlarda arıyor, bugün birisi Cumhurbaşkanına yazar kasa fırlatsa bir daha gün yüzü göremez !'
'Bay Kemal'e oy verirseniz neler olacak' dedi anlattı, AKP'liler anlatılanları gerçek sandı!
Yabancı bankalardan yeni faiz tahminleri
Yenidoğan Çetesi davasında savcı mütaalasını açıkladı! Bahçeli'nin eski koruması dahil 10 kişiye tutuklama talebi
Diyanet, 2 yılda 18.6 milyon TL kira ödedi!