Ankara'da 45 kez ceza yazılan seyyar satıcı intihar girişiminde bulundu!

89 izlenme 03 Mart 2021
Reklamlar

Ankara’da bir seyyar satıcı, son dönemde kendisine 45 ceza yazıldığı gerekçesiyle Kızılay Meydanı’nda intihar girişiminde bulundu. Ziya Gökalp Caddesi’ndeki üst geçide çıkan yurttaş, polis ve itfaiye ekipleri tarafından ikna edildi.


Kızılay’da bir seyyar satıcı, son dönemde kendisine 45 ceza yazıldığını iddia ederek bir üst geçide çıktı. Cezalara itiraz eden yurttaşı polis ekipleri uzun süre ikna etmeye çalışırken bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Uçak fotoğrafında sürpriz isim: Hülya Koçyiğit'in kızı Erdoğan'ın uçağında 120 yaşındaki Fatma nine, Atatürk ile arasında geçen diyaloğu anlattı Bazı marketler zararına satıyordu, Türk Şeker Tarım depremzede demedi çiftçi üzerinden yine kâr etti! Milli Eğitim Bakanlığı kadehi kırdı!