Ankara Mamak’ta, bugün saat 14.30 sıralarında; Şah-ı Merdan Cemevi’nde ibadet sırasında bir kişi elindeki sandalyeleri cemevi dedesinin olduğu yere doğru fırlattı.
Saldırganın fırlattığı sandalyelerden birisi cemevinde oturan bir yurttaşın başına geldi. Saldırgan daha sonra cemevinden koşarak uzaklaştı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Anka'nın aktardığı habere göre; başına sandalye gelen yurttaş hafif yaralı halde hastaneye götürüldü. Olayın ardından polise haber verildi. Polisin şahsı arama çalışmaları sürüyor.
Cemevinin dedesi Kazım Erbektaş, ANKA Haber Ajansı'na şunları söyledi:
“Bugün saat üç gibi ceme başlamıştık. Toplanıyordu millet. Yerime geçtim, üç beş kişi yanıma oturuyordu. Dışarıdan birisi geldi, üç beş tane sandalye fırlattı. Birisi oturduğu yerde üzerime geliyordu. Bir şey demeden kaçtı. Kameralarda görülüyor. Sesini filan duymadık. Ne için yaptı? 10 yıldır ilk defa oluyor. Bütün ekipler buradaydı. Avukatlarımız filan yanımızda. Yaralı arkadaşı hastaneye götürecekler. Polisler ‘Bulacağız’ diyor. Bütün cemevinin görüntülerine aldılar. Muharrem Ayı başladı. Şah-ı Merdan Cemevi de gözde bir cemevi. Kişi belki deli belki akıllı. Belki birileri yaptırdı. İhtimal dahilinde.”
Ankara kulislerinde konuşulan iddia: Emekli maaşları bu rakamın altında kalmayacak
Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması: "Erdoğan'dan başka veren yok"
Diyanet ‘Dini Kavramlar Sözlüğü’ sayfasını kapattı!
Bulgaristan'daki orman yangını Türkiye'yi tehdit etmeye başladı, ekipler sınır bölgesinde teyakkuza geçti
Bir zamanlar AKP'nin gözde yazarı olan Abdurrahman Dilipak açıkladı: Kimin paralarına el konulacak?
Dilan Polat – Engin Polat: "Özür diliyoruz"
Suriyeli sığınmacıdan skandal sözler! "Türkler çok zalim. Türkler Müslüman değil. Deprem geldi Allah hepsini öldürdü"
Sedat Peker 'Pez..nk' demişti, AKP'li Korkmaz Karaca'dan sahte fotoğraflı komplo teorisi!
Yaparsa AKP yapar, oy yoksa tren de yok
Güldür Güldür Show'dan ayrılan Onur Buldu'dan duygusal mesaj