Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ramazan süresince ulaşımda sıkıntı yaşanılmaması için servis saatlerinde düzenlemeye gidildi.
Metro ve ANKARAY, bugün (11 Mart) itibarıyla saat 01.00'e kadar hizmet verecek. Sefer aralığı, hafta içi 15.00'ten iftar saatine kadar 4,5 dakika, hafta sonu ise 17.3019.30 saatlerinde 5 dakika olacak. Teleferik İşletmesi, daha önce belirlenen servis saatlerinde olmak üzere hizmet verecek.
EGO otobüslerinde, ramazan ayı süresince sabah rutin olarak verilen ilave servis planlamaları ile 29 güzergahtaki gece servisleri kesintisiz devam edecek.
Bu servislerin yanı sıra saat 16.00'dan iftar saatine kadar uygun olacak şekilde 41 güzergahta ilave servis planlaması yapıldı.
Vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için denetim görevlilerince bu saat aralıklarında saha denetimleri sıklaştırılarak herhangi bir mağduriyete mahal verilmemesi sağlanacak.
Kızılay ve AKM istasyonlarında yolculara iftarlık ikram edilecek.
KRT
'Tanzim satış'ta büyük sahtekarlık iddiası: Bedavaya alıp parayla satmışlar!501 izlenme
Bahar Aksu cinayetinde karar çıktı12 izlenme
TCDD Müdür Yardımcısı'ndan İsmet İnönü'ye skandal sözler!106 izlenme
Vatandaşı daralttılar, kendileri rahattalar28 izlenme
İşte Erdoğan’ın örnek gösterdiği proje53 izlenme
Yabancılara konut satışı yüzde 50 arttı: İran, Irak ve Afganistan ilk sıralarda!49 izlenme
Mekke'de 'Filistin' ve 'Gazze' kelimelerini kullanan Türk imam ayağından kelepçelendi47 izlenme
Borcuna karşılık camileri devreden AKP'li belediye, Ramazan organizasyonuna 153 milyon harcayacak16 izlenme