Home
18 Ekim 2018 ( 67 izlenme )
Reklamlar

Ara Güler hayatını kaybetti

Usta fotoğrafçı Ara Güler'in hayatını kaybettiği duyuruldu. 3 kere kalbinin durduğu belirtilen Güler'in özel bir hastanenin yoğun bakımında vefat ettiği açıklandı.


Akşam saatlerinde kalbinin durması ve tekrar çalıştırılması nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan usta fotoğrafçı Ara Güler’in hayatını kaybettiği açıklandı.

Doktor Zafer Gökay, Güler’in yakınlarına yaptığı açıklamada, “Serviste 3 kez resüsitasyona cevap vermiş, yoğun bakımda da iki kere verdi ama üçüncüsünde ne yazık ki döndüremedik, başımız sağ olsun. Tamamen kalp yetersizliği” dedi.

Ermeni asıllı usta fotoğrafçı Ara Güler 16 Ağustos 1928’de İstanbul’da doğmuştu. Güler, Türk fotoğrafçılığına ve foto muhabirliğine katkıları nedeniyle  birçok ödülün sahibiydi.

Ara Güler’in geçtiğimiz Ağustos’ta 90 yaşına girdiği biliniyordu.


https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasamhaberleri/aragulerhayatinikaybetti/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İçişleri Bakanlığı’ndan tartışılacak genelge! Polis müdahalesini kaydedenler engellenip, işlem yapılacak Cola'yı yasaklayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, İsrail ile 150 milyon dolarlık anlaşmayı iptal etmedi Elektrik dağıtım şirketlerine 2024’te 32,5 milyar TL ödendi Yine cehalet yine tehdit yine hedef doktorlar! 'Siz öldürülmeyi hak ediyorsunuz'