Home
12 Aralık 2018 ( 230 izlenme )
Reklamlar

Aracı olmayan Erzurumlu'ya, "İstanbul'da kaçak geçiş yaptın" cezası!

Erzurum'da Sinan Geçit'e (55), otomobiliyle İstanbul'daki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle ceza geldi. 4 yıldan beri aracının olmadığını belirten Geçit, "Bu cezayı ödemeyeceğim" dedi.


Erzurum Yakutiye ilçesinde oturan, karayollarından emekli evli ve 3 çocuk babası Sinan Geçit'e, 2017 yılında İstanbul'daki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden otomobiliyle kaçak geçiş yaptığı gerekçesi ile ceza geldi.

Ceza makbuzunun 27 Kasım'da 2018'de eline geçtiğinde şaşkına dönen Geçit, 4 yıldan beri aracının olmadığını söyledi. Geçit, "Benim otomobilim yok. Yıllardır İstanbul'a gitmedim. Yaptığım araştırmada cezanın yazıldığı 06 EPL 11 plakalı araç, 92 model şahin ve Murat Bayram adlı bir kişiye ait. Zaten o araca ait plaka da 2015'den itibaren boşta. Sanırım sahibi, aracı hurdaya vermiş. 7 lira geçiş ücreti faiziyle 35 lira olmuş. Bu parayı ödemeyeceğim. Gerekirse mahkemeye giderim" diye konuştu.

Yıllardır üzerine kayıtlı bir araç bulunmadığını belirten Sinan Geçit, "Bu olay başıma geldiğinde öğrendim ki ben ne ilkim, ne de son olacağım. Yazık, günah. Belki 35 lira önemli bir para değil, ama herkes görevini tam yapsın. Bu cezayı ödedikten sonra aynı araca ait diğer cezalar da gelirse ne yaparım? Bu hata düzeltilmezse hukuk mücadelesi başlatacağım" dedi.

https://odatv.com/araciolmayanerzurumluyaistanbuldakacakgecisyaptincezasi12121837.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanı açıkladı: 55.149 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 4.323.596'ya, can kaybı da 36.267’ye yükseldi! Mahkeme maske cezasını iptal etmişti, Valilik harekete geçti: “Bir de 7’inci bendi var” AKP Antalya vekil aday adayı 'Devletin tek kuruş borcu yok, Türkiye ekonomisi Almanya'yı bile geçti !' Reyhanlı'da vatandaşlardan iktidara protesto! 'Suriye’ye biz elektrik veriyoruz, ama memleketimizde elektrik yok!'