Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, 11 bin 402 liralık asgari ücretin yeterli olduğunu söyledi, Almanya'dan da emekli olduğunu ve Türkiye'de kirada evleri olduğunu açıkladı.

Ekonomiyle ilgili konuşan vatandaş, iki ülkeden emekli olduğunu anlatarak şunları söyledi;
"Ben bir araba tuğlayı 6 bine indirtemedim. 4 Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı çağırdım. 3 bine indirdim. Kendimizde bulmamız lazım hatayı. Böyle bir devlet adamı Türkiye Cumhuriyeti'nde görülmemiş bir adamdır. Asgari ücret ne azı ya? 11 bin lira az bir para mı? Ben Almanya'dan emekliyim, Türkiye'den emekliyim. Kiracılarım var. Çok şükür, çalışana Allah verir... Yeni nesil çalışsın, emeğinin karşılığına baksın."
İstanbul'daki çalışmalarla ilgili "Büyükşehir tek kelime on kuruş etmez. Ya çalışmıyor" diyen emekli, kendisine "Kurban olduğum de ki 'Kaldırımı yapmıyor, metroyu yapmıyor', bir şey söyle" diye konuşan adama ise beğenmediği şeyleri anlatamadı.
Bunun yerine o emekli "Dünya bir oldu da 30 masa bir oldu da neden yıkamadılar? Çalışıyor adam." cevabını verdi. O vatandaş "Ya dayı masayı boş ver. Ben sana belediyeden bahsediyorum" şekline yinelese de sorusuna yanıt alamadı.
Yeniçağ
Mansur Yavaş'tan bir destek de lavanta üreticilerine!
Gaziantep Üniversitesi El Bab Fakültesi açıldı!
93 yaşındaki depremzede Müşerref Yardaş’ın elektriğini kestiler!
Alpay Azap, Bilim Kurulu üyeliğinden ayrıldı!
OGM tel tel dökülüyor
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, profilinde 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' yazan öğrenci online dersten atıldı!
Rüşvet tartışması: BDDK yöneticisi için takı kuyruğuna giren banka müdürlerinin yaptığı ahlaki mi?
Vatandaşın bankalara borcu bir yılda yüzde 82 arttı
Bakan Tekin ‘uygunsuz kıyafet’ krizine sebep olan müdürü savundu: "Gayet mantıklı bir başlangıç yapmış…"
İzmir Kadın Platformu, şüpheli ölümünün birinci yılında Rojin Kabaiş için yürüdü
Ankara'da şehir merkezindeki 6 hastane kapatılıyor mu?
Diyanet Başkanı Ali Erbaş 1 ay önce boykota teşvik fetvası vermiş! “Bir Müslüman boykota uymuyorsa, imanını sorgulasın”
CHP'li Gürer: "Çiftçinin borcu 20 yılda 187 kat arttı"
Antalya'da soyunma kabinindeki kadınları görüntülerken yakalanan yabancı uyruklu şahıs vatandaşlardan dayak yedi!