İktidarın ve gericilerin hedefinde olan İstanbul Sözleşmesi’nin fesih kararının ardından kadınlar, her alanda isyanını sürdürürken, gericilerin İstanbul Sözleşmesi'ne karşı saldırıları da artarak devam ediyor.
Yıldız Teknik Üniversitesi'de (YTÜ) Türk Dili ve Edebiyatı dersinde profil resminde 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' görseli olan öğrenci dersten atıldı.
Sistemsel bir hata olduğunu düşünerek derse tekrar giren öğrenci, akademisyen Nurullah Arvas'ın "Bu şekilde dersime giremezsin, sen yaşatır dersin başkası yaşatmaz der" sözlerinin ardından tekrar dersten atıldı.
Yıldız Dayanışması'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:
Nurullah Arvas, YTÜ'den bir arkadaşımızı Zoom'dan girdiği dersten profil fotoğrafında İstanbul Sözleşmesi Yaşatır çerçevesi olduğu gerekçesiyle attı! Arkadaşımızın yanındayız. İstanbul Sözleşmesini siyasi bir malzeme haline getirip dersten öğrencileri atamazsın Nurullah Arvas!

Araç sahipleri DİKKAT! Bu gece yarısından itibaren Zam değil İNDİRİM geliyor!
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.937 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.139.485’e, can kaybı da 45.186’ya yükseldi!
Gazeteci Çiğdem Toker hakkında soruşturma başlatıldı
Yandaş yazardan ‘idam’ yorumu: Bumerang gibidir, dönüp kimi vuracağı belli olmaz
Yandaşa 16 Milyar TL! Bütçeden en büyük pay AKP'li inşaat gruplarına
Emekli yurttaş, Ekrem İmamoğlu’nun önünü kesti dert yandı: “Perişan haldeyiz, 7500 TL maaş ile kira bile ödeyemiyoruz”
Bergama yangını kontrol altına alındı
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.154 yeni vaka tespit edilirken, 10 kişi hayatını kaybetti, 1.190 kişi sağlığına kavuştu!
Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na destek: "Ya birlikte varız ya da..."
'Kılıçlı Yemin Krizi'nde son perde: Teğmenler için Yüksek Disiplin Kurulu süreci başladı