Sokak röportajında bir vatandaş, asgari ücrete zammıyla ilgili tepki gösterdi. Esti gürledi ve Asgari ücrete yapılan zamma isyan etti. Vatandaş, Bakana ,"Yüreği varsa asgari ücretlileri o masaya oturtsun" diye seslendi.
Zammın yeterli olmayacağını söyleyen vatandaş Kendine Muhabir isimli Youtube kanalına şunları söyledi:
"15 bin lira garanti. Ekonomi Başkanına ben diyorum ki 81 ilden birer tane işçi getirip o masaya oturtsun, yüreği varsa. Delikanlıyım, birer tane emekçi, asgari ücret alan kişiyi masaya oturtsun, bir de biz konuşalım bakalım. Ev kirası olmuş 8-10 bin lira, adamlar veriyor 11 bin lira. Meclis'tekilerin bir tane ceketi 8 bin TL. Yüreğiniz varsa çıkın da 'Ben 11 bin lira ile geçineceğim' desin. Ben de sana iki maaşımı vereceğim."
Yeniçağ
Bakan Koca verileri açıkladı: 30.019 yeni vaka tespit edilirken, 217 kişi hayatını kaybetti, 32.240 kişi sağlığına kavuştu!
CHP’li başkandan örnek karar: 8 milyon 600 bin TL!
Çocukları danstan değil kumardan koruyun! 15 yaşın altına kadar indi
Beyaz TV'de akıl almaz anlar! Canlı yayında izleyicilere 'cin çıkarma seansı' yaptı!
IŞİD'in 5 numarası Türkiye'de yakalandı!
Hilal Kaplan'a tokat gibi yanıt! "Siyasete alet ettiniz dini"
İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden öğrencilere disiplin tehdidi: TÜGVA'cı çıktı
RTÜK'te büyük skandal: Kayınbiraderini AKP'li belediyede memur, RTÜK'te makam şoförü yaptı!
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, profilinde 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' yazan öğrenci online dersten atıldı!
Örtülü ödenek uçuyor! Başbakanlık’ta en büyük pay örtülü ödeneğin!
Katar Haliç’e de ortak oluyor!
Başkanlık Sistemi (Cumhurbaşkanlığı Sistemi) ne getiriyor ? 2 dakikanızı ayırın, İzleyin,İzletin !
Sosyal medyada yürek burkan röportaj: 14 yaşındaki çocuk geçim sıkıntısı yüzünden okulu bırakıp sanayide işe başladı
Atatürk’ün Rum Sındığı Savaşı olarak nitelendirdiği savaş hangisidir? KPSS’ye soru oldu!