Home
20 Eylül 2019 ( 190 izlenme )
Reklamlar

Askeri hastaneleri kapatan AKP bakın ne yaptı?


Askeri hastaneleri kapatan AKP hükümeti, Fırat’ın doğusuna yönelik olası operasyonun hazırlıkları sürerken dikkat çeken bir emre imza attı.




Sağlık Bakanlığı, aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir’in de bulunduğu 11 kentten çok sayıdaki hekimi Şanlıurfa ve Mardin’de görevlendirdi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre Sağlık Bakanlığı’ndan gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:

“Şanlıurfa/Mardin İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesisleri emrine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye bölgesine yapılması planlanan sınır dışı askeri harekat kapsamında sağlık hizmetlerinin yürütülmesi için yapılan organizasyona destek vermek amacıyla resen görevlendirilen personelin, 20/08/201920/10/2019 tarihleri arasındaki görevlendirilme onayları ekte gönderilmektedir.”

İşte o yazı:

https://odatv.com/askerihastanelerikapatanakpbakinneyapti20091945.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Avrupalı belediye başkanları İmamoğlu için İstanbul'a gelecek Fatih Altaylı, iktidar yandaşı Cem Küçük'e canlı yayında fena patladı! İstanbul için tahliye planı açıklandı: 23 nokta belli oldu, işte AFAD'ın İstanbul planı Gürsel Tekin'in ihracına tepki göstermişti: Barış Yarkadaş ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş