Kadıköy Belediyesi'nin organizasyonuyla Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili arasında yaklaşık 6,5 kilometrelik “9’u 5 Geçe Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturulacak.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80’inci yılında Kadıköy’de gerçekleştirilecek “ATA'ya Saygı Zinciri"nde binlerce kişi Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahil yürüyüş yolunda bir araya gelecek. 2013 yılından beri Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri tarafından organize edilen saygı zincirine tekneler de sahil boyunca kıyıya yanaşarak destek verecek.

Geçtiğimiz yıllarda binlerce Kadıköylünün katıldığı zincir, Maltepe Sahili’ne kadar uzamış, 2’li, hatta 3’lü sıralar oluşturulmuştu. Bu yıl daha büyük bir katılımın beklendiği, 10 Kasım Cumartesi günü saat 08.00’den itibaren oluşturulacak olan “Ata’ya Saygı Zinciri”ne herkes davetli.

TARİH: 10 KASIM CUMARTESİ
SAAT: 08:00
YER: Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili Yürüyüş Yolu arası
BASIN İÇİN BULUŞMA NOKTASI: Caddebostan Balıkadamlar Kulübü (Caddebostan Migros’un 100 m ilerisi)

https://odatv.com/atayasaygizinciri09111818.html
Yurt dışında oy kullanan seçmenlerin sayısı 1. turu geçti44 izlenme
Özgür Özel çok konuşulan iddiaya yanıt verdi: "Karar vereceğiz"22 izlenme
Biz domatesi, sivri biberi konuşurken Diyanet İşleri Başkanı yine para istedi!729 izlenme
Akaryakıtta 5 yıl sonra ilk19 izlenme
İktidarın 2025 planı ortaya çıktı: Emekliye ve çalışana ne kadar zam gelecek?37 izlenme
Deprem felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 36 bin 187'ye yükseldi41 izlenme
TOBB rakamları paylaştı: Türkiye kilit vurdu!49 izlenme
8 yaşındaki çocuğa taciz iddiası ortalığı savaş alanına çevirdi! Polis mahalleye girdi43 izlenme
Türkiye 'Göndereceğiz' deyince sınır kapısında kargaşa çıkaran Suriyelilerden 'Hain Türk Ordusu' sloganı!
Şişli kayyumu AYM'de görüşülecek: "Şişli yeniden Başkanıyla yönetilmeli"
AKP, ABD’de tanıtım için lobi şirketlerine milyonlar harcıyor
CHP’nin masasındaki anket kulislerden sızdı