Atatürk'e hakaret eden şeriatçı avukat kendini peygamber ilan etti

30 izlenme 11 Ocak 2025
Reklamlar

Zal Youtube kanalında "Allah'ın Rasulü Olduğuma Dair Tebliğim" isimli bir video paylaştı.


Şeriata uygun olmadığı için avukatlıktan vazgeçtiğini söyleyen daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Eylül Ecem Zal kendisini peygamber ilan etti.

Zal çektiği videoda Şu’arâ Suresi'den "Şüphesiz ben alemlerin Rabbi tarafından gönderilmiş, güvenilir bir resulüm. Allah'a karşı gelmekten sakının ve bana itaat edin. Buna karşılık ben sizden hiçbir karşılık istemiyorum. Benim karşılığım alemlerin Rabbine aittir.
Allah'a karşı gelmekten sakının ve bana itaat edin. Selam, hidayete tabi olanlaradır." ifadelerine yer verdi. 

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yıldırım Demirören TFF’sine bir suçlama daha! Yine yoksulluk intiharı! 2 çocuk babası kamyon şoförü intihar etti AKP’li ismin 'İhtilal mi yapacaksınız' sözleri stüdyoyu gerdi, Aytunç Erkin yayından gitmeye kalktı! Yaşlı bir kadın 'Oğlum askerden geldi, ameliyatlıyım, ben açım açım' dedi, Erdoğan görmezden geldiği açlığı şimdi de duymazdan geldi!