Nagehan Alçı, Haluk Hepkon hakkında Twitter paylaşımından dolayı suç duyurusunda bulunmuştu.
Davayla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulunan Haluk Hepkon, bugün görülen duruşmada, "Ne yazdıysam doğrudur, arkasındayım" dediğini aktardı. Hepkon, davadan beraat ettiğini açıkladı ve “Bu ülkenin kurucusuna hakaret edersen ağzının payını alırsın” dedi.
.jpg)
NE OLMUŞTU
Nagehan Alçı, 10 Kasım 2018’de “80 yılın ardından başka bir Atatürk” başlıklı bir yazı kaleme almıştı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde kaleme alınan bu yazıda, “Atatürk, kadınlardan bir erkek olarak sürekli hizmet bekleyen ve kadınlarını eve ait gören maço bir erkekti” ifadeleri yer almıştı. Alçı gelen tepkiler üzerine yazısındaki bu ifadeleri kaldırmıştı.
Haluk Hepkon, kişisel Twitter hesabı üzerinden Nagehan Alçı’nın bu yazısına ithafen, “Nagehan Alçı... Menfaat ya da nakit karşılığında her şeyi yazabilen, her türlü rezilliği yapabilen bir organizmaydı” paylaşımında bulunmuştu.

Söz konusu paylaşımından dolayı ifadeye çağrılan Halup Hepkon, her Türk vatandaşı gibi yüce öndere hakaret edilmesinden rahatsız olduğunu, Atatürk’ün bu yazıyla aşağılandığını belirtmişti.
Hepkon, Twitter paylaşımında, medyada yer alan iddiaları özetlediğini, herhangi bir hakaret kastının olmadığını belirtip hakkında yapılan suçlamaları reddetmişti.
https://odatv4.com/ataturkehakaretedersenagzininpayinialirsin07012146.html
Eren Erdem işte bu yüzden hedef alındı !614 izlenme
İktidarın düşük faiz politikası yurttaşa, şirketlere yansımadı: Vatandaşlar çift haneli borçlandı33 izlenme
Meclis’in yolluk gideri ‘yok pahasına’ aşılmış!103 izlenme
İktidar saraya, yandaş ise ranta doymuyor18 izlenme
Merkez Bankası doların enflasyona etkisini ve ne kadar sıcak para girdiğini açıkladı81 izlenme
Kahramanmaraş depremlerinde can kaybı ve yaralı sayısı artıyor39 izlenme
AKP'nin 'Yeliz'i, karantinada 'üremeyi' tavsiye etti!153 izlenme
Vatandaşın 24.8 milyar doları köprülere akacak: Geçiş garantili köprü ve yolların faturası dudak uçuklattı22 izlenme
Türkiye kamu zararında rekor kırdı!
Asgari ücret açıklandı, vatandaş isyan etti! "Erken seçim talep ediyoruz"
Görüntüler İstanbul'dan: Otobüsteki kadın sinir krizi geçirdi "Benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız" diyerek bağırdı
Beşli çete kendi arasında kavgaya tutuştu: 16 milyarlık ihale iptal