Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mevlüt Akbulut'un sosyal medyada Atatürk hakkında hakaretamiz paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle açığa alınarak hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.
Belediyenin internet sitesinde yer alan duyuruda şöyle denildi:
"Kamuoyuna;
Gebze Belediye Başkanlık Makamından bildirilmiştir. Geçtiğimiz günlerde yazılı ve görsel basında yer alan haberlerde bahsi geçen, kurumumuz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mevlüt Akbulut’un sosyal medya hesabından, Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında, 5816 Sayılı kanuna aykırı paylaşımda bulunduğu tespit edilmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında hakaretamiz bu paylaşımların kurumumuz tarafından da kabul edilmesi imkansızdır. Bu kabul edilemez olay nedeniyle harekete geçen Gebze Belediyesi Başkanlık Makamı talimatıyla; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mevlüt Akbulut, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 125. Maddesi E/k bendi gereğince, açığa alınarak hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
http://www.krttv.com.tr/siyaset/omuduracigaalindih23374.html
Koç Grubu'nun bankası Yapı Kredi'den, Kurtuluş Savaşı kahramanı Nezahat Onbaşı'nın hikâyesi!341 izlenme
Zafer Partisi’ne saldıran Ülkücülerden ‘yapay zekâ’ savunması27 izlenme
Sigarada zam sağanağı! Bir grup daha fiyat listesini güncelledi24 izlenme
Son anketten Erdoğan’a kötü haber: Bütün olumsuzluklardan sorumlu...108 izlenme
Kırmızı bültenle aranmalarına karşın Türkiye’de cirit atmışlar! Meclis kürsüsünde 4.5 metrelik listeyi açtı39 izlenme
Enerji teşvikleri yandaşa gidiyor!53 izlenme
Gazeteci Müyesser Yıldız hakkında tahliye kararı67 izlenme
'Lebaleb' kongreler AKP'nin başını yakacak!98 izlenme
AKP'liler kavga etti, suçlusu CHP oldu!
CHP’den “Yenidoğan Çetesi” raporuna sert eleştiri: Yapısal nedenler örtülüyor
Türkiye sınırındalar! Esad'ın askerleri Suriye'yi işgal eden bölücü terör örgütü PKK/PYD/YPG'ye yardıma geldi.
Çağlayan'daki adalet nöbetine Can Atalay'dan mesaj "Gezi'yi savunduk, savunuyoruz, savunacağız. Adalet istiyoruz, insan, hava, toprak ve su için adalet"