Home
13 Şubat 2025 ( 12 izlenme )
Reklamlar

Atatürk Havalimanı'nı yok etme planı yürürlüğe kondu: Pistlerini kırdırdılar kablolarını çaldırdılar


Erdoğan’ın ve yabancı konukların kullandığı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nin yangın sistemlerine bağlanan kablo çalındı.


Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde bulunan ve yangın sistemleri ile hidroforlar arasında bağlantı sağlayan yaklaşık 500 metrelik kablo çalındı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu 78 kişinin can verdiği Kartalkaya faciasını da hatırlatarak şunları söyledi:

500 METRE KABLO

Devlet yetkilileri, Cumhurbaşkanı ve yabancı konukların kullandığı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde yangın sistemleri ve hidroforlara giden 500 metre kablo çalındı. 

Kablolar hurdacıya satılacak, haberiniz yok. Bize gelen onlarca ihbar size gelmiyor mu? Anlaşılıyor ki sizden umut kesilmiş. 

Milyarlarca liralık ekipmanı kime, ne kadara sattınız? Ne kadarı çalındı? Bir yangın çıkarsa, yaşananların sorumlusu kim olacak? 

Atatürk Havalimanı’nın pistlerini yıktınız, işleten firmanın zararını karşıladınız, havaalanını kapattınız. 

HIRSIZLIĞI GÖREN DUYAN YOK 

Atatürk Havalimanı’nın milyonluk pistleri kırıldı, şimdi de Konukevi talan ediliyor. Yetkililer hırsızlığa seyirci kaldı. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tüm çalışanların maaşlarından her ay yüzde 3 kesilecek! Yeni sistem zorunlu olacak Ahmet Özer'in avukatından flaş açıklama! Özer'in örgütle nasıl ilişkilendirildiği belli oldu O Arap ülkesi Türkiye’ye yine karşı çıktı! Kara çarşaflılar kitap fuarına provakasyona gelmiş !