Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 4 yıl sonra yeniden AKP Genel Başkan Yardımcısı olarak atadığı Efkan Ala‘nın doğrudan Gelecek Partisi’nin Doğu ve Güneydoğu’daki yükselişini durdurmak için yapılan bir görevlendirme olduğunu söyledi.
Özkiraz, Ala’nın mesaisinin büyük bir bölümünü Kürt şehirlerinde harcayacağını öne sürerek “Ala’nın görevi dindar Kürtler ile Erdoğan arasındaki bağı yeniden kurmak olacaktır. Erdoğan çok net bir şeklide görüyor ki Güneydoğu’da ve Doğu’da hatta metropolde yaşayan dindar Kürtlerde Gelecek Partisi’nin inanılmaz derecede bir yükselişi var.” ifadelerini kullandı.
Özkiraz, Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Lütfi Elvan’ın geçmişte Ahmet Davutoğlu’yla çok yakından çalışmış biri olduğuna da dikkat çekti.
Türk tekstil devi 152 işçisini işten çıkardı! Dünya markasından KAP açıklaması
Tahriklere en güzel cevabı millet verdi: 2023 yılında Anıtkabir'e ziyaretlerde rekor kırıldı!
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 30.201 yeni vaka tespit edilirken, 188 kişi yaşamını yitirdi, 28.167 kişi sağlığına kavuştu!
Mevzuat bu binaların yanında bile geçmemiş
Cengiz İnşaat, İkizdere'de talana devam ediyor: Taşocağında dinamit patlattı, toprak kayması oldu
Önce tarikatlar, şimdi ülkücüler: MEB'in Ülkü Ocakları'yla protokol yaptığı ortaya çıktı
Burhan Kuzu'nun telefonda görüştüğü hakimin hesabından kaç para çıktı?
"Dindar insanım" dedi, helal para vadiyle insanları dolandırdı
128 milyar doları eriten protokol! Arka kapıdan döviz satışı!
Kent Park olsun dediler Rant Park yaptılar, inşaat sessizliği ise dikkat çekiyor