Olimpiyat 3.'sü, Dünya 2.'si, Avrupa Şampiyonu İşitme Engelli Milli
Güreşçi Seyfullah Karadeniz'in yerleri paspaslayarak milli takıma
hazırlanması görenleri şaşırttı. Çankırı Güreşçiler Gençlik Derneği
Başkanı Talip Dönmez, ülkemizi temsil ederek uluslar arası platformda
birçok kez ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran Milli Güreşçimizi,
antrenman yapmak yerine elinde paspas ile çalıştığı kurumun yerlerini
parlatmasının ve spor kurumunun en ücra birimlerinde görevlendirilerek
antrenman yerinden uzaklaştırılmasının kendilerini ve sporsever
Çankırılıları derinden üzdüğünü ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı
görüntüler üzerine konuyla ilgili bir soruşturma başlattı.
Böylesi görülmedi! Çankırı Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nde taşeron olarak çalışan Olimpiyat 3.’sü, Dünya 2.’si, Avrupa Şampiyonu İşitme Engelli Milli Güreşçi Seyfullah Karadeniz’in, çalıştığı kurumun yerlerini parlatmaktan, ülkemizi temsil edeceği uluslararası müsabakalara çalışmak için vakit ayıramadığı ifade edildi.
Çalıştığı kurumda baskıcı ve keyfi uygulamalara maruz kaldığı açıkça görülen şampiyon sporcunun tersine, aynı kurumda aynı statüde çalışan mesai arkadaşlarında gözetilen itibarın kendisinde göz ardı edildiği belirtildi. Görüntüler üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı soruşturma başlattı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Çankırı Güreşçiler Gençlik Derneği Başkanı Talip Dönmez, böylesi aleni bir şekilde yapılan haksızlığa sessiz kalmayacaklarını belirterek, “Milli sporcularımıza sergilenen olumlu veya olumsuz davranışlar, ülkemizin itibarının da belirleyicisidir. Ülkemizin istikrarlı biçimde sağladığı ve devam ettirdiği güçlü kimliğimizi yerelde hiçbir yöneticinin zafiyete uğratmasına hakkı yoktur. Halbuki; bizim için bayrak demek vatan, namus demektir. Bayrağımızı en tepelerde dalgalandıran Milli sporcuya yapılan çirkin muamelenin sorumlularının yaptıkları cahillik üzücüdür” dedi.Dönmez ayrıca, “Yıllarca eşinden, çocuklarından uzak kalarak Milli Takım kamplarında sadece ülkesini en iyi şekilde temsil edebilmek için gecesini gündüzüne katan hiçbir milli sporcunun bu tür yaptırımlar ile karşı karşıya kalmasını onaylamıyoruz. Hangi branştan olursa olsun milli sporcularımızın olumsuz koşullarına sessiz kalmayacağız. Kaldı ki; Seyfullah Karadeniz, devletin Şeref Aylığı bağlamış olduğu bir sporcudur. İlgili ve yetkili mercilerin bu konuya duyarlılık göstereceğine de şüphemiz yoktur” diyerek tepkisini gösterdi.
http://skor.sozcu.com.tr/2018/01/10/avrupasampiyonunapaspasyaptiriyorlar686809/
İstanbul'da zehirlenme kâbusu bitmiyor! 25 kişi hastaneye kaldırıldı12 izlenme
'Sedat Peker iade edilecek' iddialarının ardından BAE’den sürpriz hamle!89 izlenme
CHP’li belediyede AKP ve MHP’ye akan kaynaklar kesildi! "Halkın çıkarları için hizmet edeceğiz"22 izlenme
Erdoğan kendi 'iPhone'unu ne yapacak?143 izlenme
Dilan Polat'ı bu sözleri yakmış: İşte MASAK'ın radarına takılan o ifadeler!47 izlenme
14 yaşındaki çocuğu taciz eden taksiciye meydan dayağı!27 izlenme
Erdoğan atama isteyen gence böyle cevap verdi ‘Çok rahat konuşuyorsunuz’33 izlenme
Mehmet Şimşek'ten vergi açıklaması: Motokurye ve bahşiş gelirlerine vergi geliyor mu?21 izlenme
Okuma yazma bilmeyeni sandık kurulu seçmen üyesi yaptılar!
Baştan aşağıya hepsi değişiyor! Kredi kartından poşete, elektrikten EFT'ye: İşte yeni rakamlar
İYİ Parti'den çarpıcı iddia: AKP kongresine katılan 47 kişinin testi pozitif!
Papa Francis, Paskalya Yortusu kapsamında 12 kadın mahkumun ayaklarını yıkadı