İstanbul Barosu'na bağlı olan ve on binlerce takipçisi bulunan avukat Buket Nurşah Tekışık'ın, Çağlayan Adliyesi'nde görevli bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşması gündem oldu.

Yorumların ardından hesabını kapatan Tekışık, "Benim çektirdiğim fotoğraf bir hatıra fotoğrafı gibi. Onu da bir avukat arkadaşım çekti. O sırada savcı odasında değildi biz oda boşken bu fotoğrafı çektirdik. O fotoğrafın altında paylaştığım söz de bir kitap sözü" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çağlayan Adliyesi’nde çektirdiği fotoğrafları tepki çeken avukat Buket Nurşah Tekışık ve fotoğrafların çekildiği odanın sahibi savcı hakkında konuştu.

SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ
Tunç, savcı hakkında soruşturma başlatıldığını, avukat hakkında ise suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi. Barolar Birliği'ne de disiplin açısından soruşturulması için dosya gönderilen avukat Buket Nurşah Tekışık için İstanbul Barosu tarafından da soruşturma başlatıldı.
Savcı hakkında tutanak düzenlenerek Hakimler ve Savcılar Kuruluna işlem yapması için gönderildiği ve savcının görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.
Avukat Buket Nurşah Tekışık, fotoğrafın altına "Ben asla kaybetmem ya kazanırım, ya öğrenirim" yazmıştı.
Sözcü
İsmailağa bağlantılı bir dinci vakıf daha kuruldu61 izlenme
İstanbul'da orman talanı! Binlerce ağaç gitti, 657 konut geliyor!45 izlenme
Seçim öncesi inşaatı bitmeden açılışı yapılan hastanede doktor ve ekipman yok!131 izlenme
Bahçeşehir semt pazarında AKP'li belediyenin zabıtası, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden CHP'lilere engel olmaya çalıştı!114 izlenme
'20 milyar TL' iddiası çok konuşulur: AKP'li Savcı Sayan'dan BDDK Başkanı Kavcıoğlu'na fon soruşturması soruları!14 izlenme
NATO’nun 30 Ağustos tebriği Atina’yı yine rahatsız etti48 izlenme
Deprem bölgesi için toplanan yardımlar AKP'li belediyenin otoparkında çürümeye bırakılmış!49 izlenme
Cumhur İttifakı'nda sert kavga!556 izlenme
"Yerli ve Milli" olduğunu iddia eden iktidar bunu da yaptı! Yerli imkân varken yurtdışından uçak kiralanacak!
Cumhur İttifakı'nda 'Silivri' çatlağı! Özgür Çelik açıkladı
Sıla bebeğin teyzesi açtı ağzını yumdu gözünü: "Öyle kanı bozuk bir kız kardeşimiz yok, müebbet alsın"
Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasının ardından RTÜK'ten, TELE 1'in 7 gün ekranını karartma kararı