Gazeteci Nevşin Mengü, Ayasofya’nın yabancı turistlere açılan üst katının işletmesini alan DEM Müzecilik işletmesiyle AKP arasındaki bağı Youtube kanalında açıkladı. DEM Müzecilik’in ortaklarından olan Uğur Esin’in Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un karısının kız kardeşinin eşi olduğunu anlattı.
Mengü şu ifadeleri kullandı:
“DEM Müzecilik enteresan. Bunlar hem burayı almışlar, hem Efes’te bir proje almışlar hem de Kapadokya’da bir proje alacaklarmış. Hayır yani nereden çıktı bunlar diyeceksiniz. Evet tabii ki AK Partili bir akrabalık ilişkileri var. Yoksa düz fani adam Ayasofya’nın müze işletmesi verilir mi?
Bu DEM Müzecilik’in ortaklarından bir tanesi Uğur Esin. Uğur Esin’in karısı Tuğba Esin. Turizm Bakanı Ersoy’un karısının kız kardeşi. Böyle bir akrabalık bağı var uzaktan da olsa.”
Tele1
CHP'den 'Gürsel Tekin' hamlesi: Kayyım olmayı kabul etmişti, 15 gün süresi var
Akşam gazetesi yazarından ''saç baş yolduran'' analiz!
Bir büyükşehirde dengeleri değiştirecek hamle: CHP lehine çekildiğini açıkladı!
Kayyım ablukasındaki Esenyurtlunun gerçek gündemi geçim: "Sarayda yaşıyorlar tuzları kuru!"
10 gün boyunca gittiği her şehirde gördü! Sinan Meydan şahit olduğu korkunç gerçeği açıkladı!
'En iyi ilaç: Atatürk' diyen eczacıya profesörden skandal sözler!
AKP'li Alpay Özalan haddini fena aştı! Saraçhane'ye gidenlere ağza alınmayacak sözler sarf etti
Vatandaşlar karın tadını böyle çıkardı: Fırın tepsisiyle, leğenle kaydılar
Giresun'da CHP binasını taşladılar!
İmamoğlu eylemlerinde namı tüm dünyaya yayılan Pikachu, Antalya'daki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde de ortaya çıktı
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan "Mansur Yavaş desteklenmeli" diyerek İYİ Parti'den istifa etti!
CHP'yi kapatma hamlesi mi? İBB iddianamesinden CHP hakkında ihbar çıktı
AKP mahallesi, gider gitmez Ali Erbaş'ı eleştirmeye başladı: "Hiçbir başkan döneminde Diyanet böyle yıpranmamıştı"
ORC Araştırma'dan son anket: Kılıçdaroğlu Erdoğan'a fark attı!