Ankara’da krize yol açan Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında görevden alınan Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı ile bir komiser hakkında soruşturma başlattı.
Soruşturmada polis müdürleri ile komisere, suç işlemek için anlaşmak, adil yargılamayı ve tanığı etkilemeye teşebbüs, görevi kötüye kullanma ve suçluyu kayırma suçlamaları yöneltildi.
Başsavcılık, 4 isim hakkında gözaltı kararı verdi ve şüpheliler gözaltına alındı.
Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, “Gizli tanık S.S’nin ifadesinde geçen iddialarla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görev yapan 4 kamu görevlisi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca gözaltı kararı verilmiş olup, gözaltı kararı icra edilmiştir. Soruşturma işlemleri titizlikle yürütülmektedir.” denildi.
Tele1
AKP’li Çelik 'İmamoğlu' dedi, sosyal medya yıkıldı!126 izlenme
Diyanet’in üst düzey ismi bakıcısından çocuk yaptı14 izlenme
Türk doktorların göçünde tüm zamanların rekoru kırıldı29 izlenme
AKP'li belediyede büyük vurgun sayıştay raporları ile ortaya çıktı!417 izlenme
Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında Yeni Gelişme: Sakladığı Telefon Şifresinden Hangi 'Bilindik isimler' Çıkacak?74 izlenme
1.5 yıl geriye gittik! Dolar/TL’de Ağustos 2018’e dönüldü!126 izlenme
AKP'li vekiller yasaya aykırı şekilde oy kullanırken yakalandı !899 izlenme
NASA'nın bugünkü UFO toplantısında neler konuşuldu?28 izlenme