Anasayfa1
11 Nisan 2024 ( 48 izlenme )
Reklamlar

Mehmet Şimşek'ten "Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?" sorusuna net yanıt

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir canlı yayında kredi kartlarına yönelik düzenleme olup olmayacağı sorusuna "Önemli olan bankaların kurallara uyması, limitleri belirlerken gerçekçi beyan, belgeye dayalı olması, bu limitlerin bütünlük arz etmesi, o konulara bakacağız ama yaptığımız sonuçlandırdığımız bir çalışma yok" yanıtını verdi.

Ayrıca, Bakan Şimşek ekonomi programıyla ilgili bilgiler verdiği bu yayında emekli aylıklarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Emekli aylıklarının, bütçenin çalışanlar, emekliler ve memurlar için seferber edildiğini belirterek, hükümet olarak asgari ücretlileri ve memurları enflasyona ezdirmeyeceklerini ifade etti. Ülkenin imkanlarının artmasıyla bunları halkla paylaştıracaklarını da vurguladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bebekleri ölüme göndermişti, aylık geliri 400 bin liraymış! Vicdansızlar için hesap vakti: İşte istenen cezalar 14 anketin ortalaması alındı: Cumhur'a 'baraj' şoku! Cemal Enginyurt, Murat Çalık’ın sağlık sorunlarına rağmen cezaevine gönderilmesine ateş püskürdü: "PKK’lılar serbest CHP’liler cezaevinde" Son ankette Cumhur İttifakı'na büyük şok!