Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne, “Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerinin Aklanmasına” yönelik yürüttükleri çalışmalar neticesinde, örgütün konusu suç teşkil eden faaliyetleri neticesinde elde ettikleri haksız kazançları K.T.H, A.A. ve V.M.U üzerine kayıtlı şirketler üzerinden akladıklarını tespit etti.
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 1 Ekim 2023 günü düzenledikleri eş zamanlı operasyonla, şüpheliler K.T.H, A.A ve V.M.U yakalanarak gözaltına alındı.
Gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A ve V.M.U adli kontrol şartı (konutu terk etmeme ve yurt dışına çıkış yasağı) ile serbest bırakılırken, K.T.H tutuklandı.
Gerçek Gündem
Hakan Bayrakçı 'Erdoğan ilk turda çıkamaz' deyip CHP’nin adayını açıkladı!1607 izlenme
Sedat Peker’in, Serdar Ekşi ile gerçekleştirdiği görüşmenin videosunda herkesin gözden kaçırdığı Metin Külünk detayı!155 izlenme
Bir sigara grubuna daha büyük zam!17 izlenme
15 Temmuz Derneği soyuldu! Yaşamını yitirenlerin yakınları: "Yöneticiler lüks villalar aldı"16 izlenme
Diyarbakır'da 157 metrelik Türk bayrağı ile 19 Mayıs yürüyüşü!16 izlenme
Yine aynı senaryo: Askeri araziyi millet bahçesi yapacağız diye almışlardı, bina bahçesi yapacaklar!9 izlenme
Yazışmalar ortaya çıktı: "TÜGVA, bazı kişiler için MİT ve Emniyet'ten bilgi alıyor; takip ettiriyor"29 izlenme
Büyük resim ne!181 izlenme