Şirin Payzın, Halk TV'deki sözleriyle kendisini hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Twitter hesabından yanıt verdi. Payzın, “Sözlerimin mesajı hukukun bir gün herkese lazım olacağıdır. Hukukun siyasetten arındırılarak bağımsız olması hepimizin arzusu ve ihtiyacıdır” dedi.
Soylu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "İktidar değişince(!) Yanındaki majestelerinin hukukçusu ile temennileri Süleyman Soylu’yu içeride görmekmiş. Kana susamış vampirler... Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı'nın ve Soros’un Operasyon Çocukları... Elinizden geleni ardınıza koymayın" ifadelerini kullandı.
Payzın, Soylu'nun bu ifadelerine yine Twitter hesabından yanıt verdi. Konuşmasından hukukun bir gün herkese lazım olacağı vurgusu yaptığını belirten Payzın, "Hukukun siyasetten arındırılarak bağımsız olması hepimizin arzusu ve ihtiyacıdır" dedi. Payzın'ın paylaşımı şöyle:
"Sayın Bakan, ifademdeki kastın bu olmadığı sizin de paylaştığınız düzeltmemden(yanlış anlaşılmasın diye) ve açıklamamdan anlaşılmış olmalı. Sözlerimin mesajı hukukun bir gün herkese lazım olacağıdır.Hukukun siyasetten arındırılarak bağımsız olması hepimizin arzusu ve ihtiyacıdır"
Şirin Payzın, programda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava hakkındaki tartışma sırasında, "Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir" demiş, ardından yaptığı düzeltmede "Şimdi bu arada kendimi bir düzelteyim, biraz önce durumların değiştiğinde neler olabileceğini ve bunun böyle olmamasına atfen bir cümle söyledim. Bu yanlış anlaşılır. Cezaevi olarak söylemedim, davanın içinde bulur anlamında söyledim" ifadelerini kullanmıştı.
halktv.com.tr
‘Maarif’e parayı ver ne olduğunu sorma!126 izlenme
AVM'nin yılbaşı süslemesi tepki çekmişti: Bakın nasıl çözüldü54 izlenme
Abdülaziz’in 158 yıllık mirasını satıyorlar27 izlenme
Aile hekiminden rapor alanlar dikkat: Artık ücret ödeyecekler!39 izlenme
CHP'li vekille AKP yandaşı arasında canlı yayında tartışma! 'Sen Taliban temsilcisi olarak mı geldin?'61 izlenme
"Eczacıların yüzündeki maskeleri almaya çalışanlar var"70 izlenme
İmamoğlu’ndan YSK’ya çağrı44 izlenme
AKP'li Başkan'dan anket rüşveti: 475 bin liralık kahve aldı!391 izlenme