Türk Tabipleri Birliği, tüm illerdeki tabip odalarıyla birlikte gerçekleştirilecek siyah kurdele takma, yürüyüş ve saygı duruşu eylemlerine katılım çağrısı yapmıştı. TTB'nin yaptığı bu çağrıyı, "hainlik" olarak değerlendiren Bahçeli, "Türk Tabipler Birliği Korona kadar tehlikelidir,tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik 'Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz' eylemi haince bir tertiptir" dedi.
Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklama şöyle:
"Ülkemizin yeni tip Koronavirüs salgınıyla mücadelesini kösteklemek isteyen, vatandaşlarımızla birlikte sağlık çalışanlarımızı telaş ve paniğe sürüklemek amacı taşıyan kötü niyetli bir kampanya devamlı mesafe almaktadır. Bunu görüyoruz, karanlık emel sahiplerini biliyoruz.
Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur.
Siyah kurdele takınca ne olacak? KOVİD19 hastalığından tedavi gören insanlarımıza ne diyecekler? Bu kapsamda vefat eden kardeşlerimizin ailelerine ne anlatacaklar? Birlikten ziyade illete dönen tabipliğin yüz karaları nereye ulaşmayı hedefliyorlar?
Siyah kurdele takantakmayan ayırımı hastanelerde vasat bulursa muhtemel gelişmeler hakkında bir fikri olan var mıdır? Türk Tabipler Birliği Korona kadar tehlikelidir,tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik “Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz” eylemi haince bir tertiptir.
Çağrım şudur: Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır.
Virüsle mücadeleye hesapsız ve art niyetsiz devam eden vatansever bilim insanlarımızdan oluşacak bir müteşebbis heyet kurulmalı, rezaletin, hıyanetin ve Türkiye husumetinin kara sayfası kapatılmalıdır. Artık Türk Tabipler Birliği’ne sabır ve tahammül gösterilmesi imkânsızdır."
Bakan Nebati'den Temmuz ayı 'memur zammı' açıklaması80 izlenme
Türkiye’de fahiş kârla 4 milyon kg et satan Mücahid’in paravan evi22 izlenme
CHP’li belediye başkanına ‘tuvalet’ soruşturması!47 izlenme
Böyle alçaklık görülmedi! Muhammet Özen'den Emine Bulut'un katiline kutlama mesajı!174 izlenme
Giresun'da felakete açık kapı bırakılmış! Geçen yıl dilekçe verilmiş, AKP işleme almamış!116 izlenme
KKM sahiplerine kötü haber: Kur farkı ödemesi yapılmadı!47 izlenme
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklanan polislerin ifadeleri ortaya çıktı: "Tetikçi olduğunu gözaltına alınınca öğrendik"135 izlenme
AKP’li başkan ‘seçimde partime destek veremeyeceğim’ diye istifa etti!40 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 6.609 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.300.236’ya, can kaybı da 48.341’e yükseldi!
Akdeniz’de sıcak saatler! Yunanistan özel bir tekneye ateş açtı!
Kılıçdaroğlu'ndan gençlere sandık çağrısı: ‘28 Mayıs gençliğinizi geri almak için son şanstır’
CHP'li Öztrak'tan çarpıcı iddia! Tek tek hesapladı: "İmamoğlu operasyonunu haber alıp döviz topladılar"