MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısı sonrası TBMM koridorundan geçerken gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Amerika’nın Sesi radyosunun Ankara muhabiri Yıldız Yazıcıoğlu, Bahçeli’ye mikrofon uzatarak, “Erdoğan’ın üçüncü kez aday olamayacağı tartışılıyor, Meclis’te karar alınmazsa… Görüşleriniz nedir acaba?” niye sordu. Bahçeli, Yazıcıoğlu’na, “Siz ben dinlememişsiniz galiba o anlaşılıyor” diye yanıt verdi.

Gazetecinin ağzından dökülen “Sinan Ateş” cümlesini duyan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün gözler fal taşı gibi açıldı.
Muhabir, alandan uzaklaşmak isteyen Bahçeli’ye bu kez “Sinan Ateş cinayetinde MHP’ye yönelik suçlamalar…” diye başlayan bir soru yöneltti. MHP lideri bu soru üzerine sinirlenerek “İşine bak, hadi” dedi.
DAVUTOĞLU: KİM KORKAR GAZETECİDEN BİLİYOR MUSUNUZ?
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bahçeli’ye yüklendi.
Davutoğlu, “Kim korkar gazeteciden biliyor musunuz? Şaibeli işleri olan, kirli ilişkiler ağına bulaşan, yalanlarla insanları kandıranlar korkar. Görevini yaparak size akademisyen Sinan Ateş cinayetini soran kadın gazeteciye karşı nezaketsiz tavrınızın altında bu korkular mı var?” ifadelerini kullandı.
Sözcü
Ekrem İmamoğlu Ekim'de serbest mi bırakılacak? CHP Milletvekili Tahsin Ocaklı'dan çarpıcı açıklama15 izlenme
Diyanet Atatürk’ü sansürlerken, Sinagog'da 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' sesleri !234 izlenme
AKP'nin kurucularından Kemal Albayrak'tan bomba sözler! "AKP kölelik ve itaat kültürüyle yönetiliyor"81 izlenme
KKM'nin faturası: 124,7 milyar dolarlık seçim enkazı29 izlenme
Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu213 izlenme
30 yıla kadar hapis istenmişti: Ayşe Barım iddianamesi kabul edildi16 izlenme
Ekrem İmamoğlu: Bu konuda çok netiz, hiç pişman değilim99 izlenme
CHP lideri Özel'den Tokat mitingine davet: ‘Omuz omuza kötü giden ne varsa iyisiyle değiştireceğiz’9 izlenme
Çavuşoğlu: Bizim Atatürk ve ilkeleriyle problemimiz yok
Erdoğan: Emeklilerimizin refah düzeyinin artması için tüm kaynaklarımızı seferber ettik
Erdoğan konuşmasına beklediği alkışı alamayınca salonu fırçaladı! 'Söylemesek alkışlamayacaksınız'
Okulların #deprem'e karşı dayanıklı hale getirilmesi için verilen önerge, AKP-MHP oylarıyla reddedildi!