Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:
Tarihin en parlak dönemlerimizde bile sorunlarımız olmuştur, önümüze taş koyanlar her zaman bulunmuştur. Adına demokrasi derler, terör örgütünün emellerine perde koyarlar. İhanet, imanın karşısında duramaz, zaferler susanın ve sövenin değil nice badireden çıkan Türk halkına yazılmıştır. CHP, emperyalizmin gece bekçisi, Türkiye düşmanlarının kule nöbetçisidir.
Yenikapı’ya otomobil sergisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeliler nereye varmak istemektedir? Türk milletine kafa tutmanın akıbeti kafanın kopmasıdır, terör örgütünü bekleyen son da budur. CHP yönetimi de terör örgütüyle ortaklığından bir an önce vazgeçmelidir.
Partisinden istifasıyla tiynetine ve kulağına fısıldanan gündeme uygun yapan serok Ahmet, ikide bir başını kaldıran kozmik odayı, kozmetik odaya çevirip FETÖ’yü buraya sokan şahıs ne yapsa boş.Yeni sistemi eleştirip halkın karşı olduğunu, ekonomiyi çökerttiğini söylüyorlar, bu iddiaların alayı palavradır. Anaların haklı gözyaşları CHP ve HDP’yi zora sokmuştur. CHP itiraz etse de sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir. Türk milleti zilleti muhakkat alt edecektir, bunun başka çaresi yoktur. Sığınmacı akınıyla ülkemizi tehdit edenler ters köşeye yatacaktır. Cumhur İttifakkı’nı siyasi hesap yapmadan, inançla ve samimiyetle yaşatacağız.

Pekmezci, Bahçeli’ye ziyareti anısına yöreye özgü kabartma motifli kilim hediye etti.
Bahçeli, TBMM Başkan Vekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcıları Kamil Aydın, Sadir Durmaz ve Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile Pekmezci’ye makamında ziyaret gerçekleştirdi.

Pekmezci, Bahçeli’ye ziyareti anısına Bayburt’ta çıkarılan kehribardan hazırlanmış yüzük hediye etti.
Bahçeli’ye, devam eden projeler ve hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalara ilişkin bilgi veren Pekmezci, ziyaretin anısına Bahçeli’ye Bayburt’ta çıkarılan kehribardan hazırlanmış tespih ve yüzük ile yöreye özgü kabartma motifli kilim hediye etti. Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ile Demirözü ilçesine bağlı Gökçedere Belde Belediye Başkanı Yavuz Bakır da Bahçeli’ye çeşitli hediyeler sundu.

Pekmezci, Bahçeli’ye Bayburt’ta çıkarılan kehribardan hazırlanmış tespih hediye etti

Seçil Erzan'a 500 bin dolar kaptıran emlakçı: "Masada Fatih Terim'in imzalı evrakları vardı"46 izlenme
Bekçilerin vatandaşı darp ettiği anları görüntülemişlerdi, gözaltına alındılar!55 izlenme
Rusya'dan Türkiye'yi zora sokacak yağ haberi52 izlenme
Pençe Kilit operasyon bölgesinde bir asker şehit oldu19 izlenme
'2010’dan bu yana öğretmen maaşı dolar karşısında 8 bin 965 TL değer kaybetti'41 izlenme
Suçlanan savcı kendini savundu: "Baskıyla FETÖ dosyalarını elimden alıp kapattılar"30 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan duruşma sonrası ilk paylaşım: "Mektuplarınız, çizdiğiniz resimler bana ulaşıyor güzel evlatlarım. Sizden çok büyük güç alıyorum"18 izlenme
Esenler’in saat ihalesi, AKP’li yöneticinin aile şirketine gitti!88 izlenme