Anasayfa1
17 Eylül 2020 ( 189 izlenme )
Reklamlar

‘Bahçeli, tımarhaneye kapatılmalıdır!’


HDP Onursal Başkanı ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Onursal üyesi Ertuğrul Kürkçü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bahçeli’nin TTB hakkında yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi.



HDP Onursal Başkanı ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Onursal üyesi Ertuğrul Kürkçü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TTB’yi “ihanet oluşumu” olarak niteleyerek MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin yaptığı “Derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır” açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi. Kürkçü, “Bahçeli, tımarhaneye kapatılmalıdır! ” dedi.


 

https://tele1.com.tr/bahcelitimarhaneyekapatilmalidir224596/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gri pasaport skandalıyla gündeme gelen AKP’li belediye hakkında skandal iddia! 'Maaşları düşürün' diyen tarikat şeyhi 'sahte fatura'dan hapis yatmış! Bilim Kurulu üyesinden korkutan açıklama! "Sonbaharda çok insan ölecek" Yandaş ATV muhabirinin 'İstanbul Esenler otogarında bayram yoğunluğu var' diye yalan haber yapınca, vatandaş ifşa etti!