Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kütahya’ya geldi. Kütahya Valisi Musa Işın’ı makamında ziyaret eden Bakan Işıkhan, kentteki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
"REFAH DÜZEYİMİZ ARTTIKÇA..."
AKP'nin Zafer Meydanı’ndaki seçim standına giden Bakan Işıkhan, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;
*2024 yılını 'Emekliler Yılı' ilan ettik. Emeklilerimizin yaşamış olduğu ve ihtiyaç duyduğu konularda, onların sosyal, psikolojik, ekonomik, kültürel anlamda refahlarının artırılması noktasında çalışmalarınıza hızlı bir şekilde başladık.
*Emeklilerimiz bizim başımızın tacı. Her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ettiler, refah düzeyimiz arttıkça, arta kalan bu geliri de çalışanlarımıza ve emeklerimize aktaracağız. Bu çerçevede biliyorsunuz saygıdeğer hanımefendi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde de kadın istihdamının artırılması noktasında 'İş Pozitif' adı altında bir proje başlatıldı.
*Kütahya’da da siz kıymetli iş insanlarımızdan, milletvekillerimizden, kıymetli başkanımdan da ben şu ricada bulunuyorum. Mutlaka ve mutlaka kadınları istihdama yönlendirin.
*Tek yönlü bir ekonomik kalkınma ve istihdam olmaz. Bakın bir aylık zaman içerisinde elhamdülillah rakam 50 binin üzerine çıktı. 50 binden fazla kadın istihdama girmiş durumda. Bu noktada siz kıymetli hanımefendilerim ve kıymetli başkanlarımın, milletvekillerimin desteğini özellikle rica ediyorum.
*Çünkü kalkınma dediğimizde hep birlikte bir kalkınmadan söz edebiliriz. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, dezavantajlı gruplarımızla birlikte inşallah Türkiye Yüzyılı hedeflerine hep birlikte ulaşmamız bizim için çok önemli bir hedeftir.
Sözcü
Atatürk Havalimanı kapanıyor! 4500 kişi işten çıkarılacak!138 izlenme
İlker Başbuğ: Erbakan ve arkadaşları adanın tümünü alma fikrindeydi27 izlenme
AKP'de liste tartışması, "Vatan haini, FETÖ'cü!"128 izlenme
Kaftancıoğlu, il binasının mühürlendiği iddialarını yalanladı "Suç duyurusunda bulunacağız"72 izlenme
Rüyasından etkilenip uyanır uyanmaz mezar taşını yaptırdı.19 izlenme
ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin kritik hamlesi Yunanistan'da soğuk duş etkisine neden oldu.30 izlenme
Haklarını arayan Akkuyu Nükleer Santrali işçilerine TOMA'lı müdahale15 izlenme
Başkan AKP'ye geçti halk belediye önünde eylem yaptı!6 izlenme
Günaydın ! Adıyamanlı tütün üreticisine de dank etmiş 'Ekmeğime el uzatasın diye seni seçmedik, nankörlük etmeyin !'
Dolar 7 TL'yi aşınca, ekonominin başındaki Damat Bakan'ın müthiş öngörüsü yeniden gündeme oturdu ! 'Dolar 5 TL'ye düştü, çok beklersiniz'
Kırşehir'in Mucur ilçesinde AKP'liler MHP'lileri pusu kurarak hastanelik etti !
CHP’den AKP’ye geçen Barış Saylak’a kıyak atama!