Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 2022 Başarılı Gazeteciler Yarışması’nın ödül töreninde AKP Trabzon Milletvekili adayı ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya arasında tartışma çıktı.
Sanat ödülü alan Adnan Taç’a ödül vermek için sahneye çıkan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya burada bir konuşma yaptı. Kaya, “Biliyorsunuz bir Avni Aker stadımız vardı. Avni Aker stadımız elimizden alındı, TOKİ’ye verildi. Millet Bahçesi yapıldı. Trabzonspor’umuza da Akyazı’daki tesisler tahsis edildi ama Trabzonspor orada kiracı konumunda. Ben buradan iktidarın bakanına ve milletvekillerine sesleniyorum. Yapılacak ilk seçimlerde iktidara geleceğiz ve Trabzonspor’umuza orayı tahsis edeceğiz ve devredeceğiz ama iktidardan gitmeden şurada bir hafta kalmış isterseniz bunu siz yapın diye de öneriyorum” dedi.
Sözcü’nün haberine göre, konuşma yaptıktan sonra protokoldeki yerine giden Ahmet Kaya’ya Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Burada siyaset yapma” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine salonda tansiyon bir anda yükseldi. CHP’li Kaya ise “Ben siyaset yapmıyorum, Trabzonspor’la ilgili bir öneride bulundum” diyerek cevap verdi.
Bakan Karaismailoğlu ayağa kalkarak “Geçende de yaptı, cevap vermedim. Boşver ya sen ne anlarsın ya, sizin yaptığınız işleri biliyoruz” deyince, Kaya “Ben de sizin yaptığınız işleri biliyorum. Siz camide siyaset yapıyorsunuz” karşılığını verdi.
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez de Bakan Karaismailoğlu’na “Yıllardır biz bu ödül törenlerinde siyaset dinledik” dedi. Katılımcılar iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı, AKP’li Karaismailoğlu salonu terk etti, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da bakanla birlikte salondan ayrıldı.
Tele1
Saldırıya uğradıktan sonra kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen gazeteci Hakan Tosun'un son görüntüleri ortaya çıktı
Tank Palet Fabrikası'nın satışında sürpriz bir gelişme!
Sözünü tutmayan belediye başkanını kamyonete bağlayıp sürüklediler !
Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşı, Lozan antlaşması ilk kez gün yüzüne çıktı!
AKP il kongresinde kavga! Olaylar polisin müdahalesiyle güçlükle bastırıldı!
CHP'li isim açıkladı! Bedelli askerlikten bugüne kadar toplanan paralara bakın ne olmuş!
Merkez Bankası'ndan hükümete açık mektup "140 milyar dolar eksik"
Küresel gıda fiyatları yeniden düştü, Türkiye’de ise 36 aydır aralıksız artıyor!
Güllü'nün kızı Tuğyan'ın erkek arkadaşı Kervan'a silah çektiği görüntüler ortaya çıktı!
Bahçeli'nin stratejisi ters tepti! İstanbul'daki iftar programında MHP'li il başkanını yuhaladılar!