İzmir’de Güzelbahçe Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde bazı okullarda dondurma ve hamburger kartı dağıtımı gerçekleştirildiği, ancak öğleden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dağıtımın durdurulduğu bildirildi.
Güzelbahçe Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde bazı okullarda dondurma ve hamburger kartı dağıtımı gerçekleştirildiği, ancak öğleden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dağıtımın durdurulduğu bildirildi.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Bugün burada biz öğrencilerimize dondurma ve hamburgerlerini dağıtacaktık. Ama engellediler. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemezler. Güzelbahçe‘de bugün öğretim yılının son günü olduğundan çocuklarımızın karne sevincine bir sevinçte biz katalım dedik. Güzelbahçe Belediyesi olarak bugün çocuklara dondurma ve birer tane hamburger ve içecek kartı dağıtıyorduk. Ama bugün İlçe Milli Eğitim‘den gelen talimatla yasaklandı. Okul içine bizi almıyorlar.”
Dağıtımın okul bahçesi yerine okul önünde sürdürüldüğünü belirten Başkan Günay, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz de okulun şu an kapısının önünde çocukların çıkmasını bekliyoruz. Çocuklarımıza dondurmalarını, hamburgerlerini ve içeceklerini okulun kapısının önünde vereceğiz. Ne yaparsa yapsınlar bizi engelleyemez. Bu çocuklarımıza gereken hediyeyi, gereken ihtiyaçlarını her zaman karşıladık, bugün de karşılamaya devam edeceğiz. Biz burada bekliyoruz, çocuklar da içeride bizi bekliyorlar. Tören biter bitmez çocuklarla buluşacağız.”
Sabah saatlerinde Yelki Mahallesi’ndeki okullardan dağıtıma başladıklarını hatırlatan Günay, “Sabah Yelki’deki okullardan başladık, dağıtmaya başladık. Daha sonra Milli Eğitim talimat vermiş, içeri almıyorlar. Biz de şaşırmıyoruz. Ama burada yine dağıtacağız. Her türlü engellemelere karşı bu mücadeleyi vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
halktv.com.tr
Türkiye’deki güncel corona verileri açıklandı: Hasta sayısı 320.070’e, vefat sayısı da 8.262’e yükseldi!67 izlenme
Enflasyonda Avrupa ile Türkiye arasında büyük fark33 izlenme
"Erdoğan'a aşığım" demişti, Ethem Sancak'ın aldığı ihalelerin toplamı ortaya çıktı!72 izlenme
İsmail Saymaz açıkladı: "Ünsal Ban, en son tekrar tutuklanıp tahliye edildikten sonra, daha önce araştırdığı kaçma yollarından biriyle Türkiye'den ayrıldı"23 izlenme
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! İşte istenilen ceza45 izlenme
AKP hükümeti 85 milyondan topladığı vergileri Cumhur İttifakı belediyelerine aktardı! CHP’li belediyeler ise projelerine kaynak bulamıyor...39 izlenme
Savaş akaryakıt sektörünü vurdu: Benzin ve motorine zam katlandı!60 izlenme
Fakirliği öve öve bitiremeyen Cübbeli’nin kol düğmeleri İngiliz Kraliyet armalı çıktı85 izlenme
Google’dan ‘Atatürk’ ayıbı! Tepkilerin ardından Atatürk aramasındaki ifadeyi güncelledi
Kılıçdaroğlu’ndan borsada dönen manipülasyona yanıt: "Küçük yatırımcının çaldığınız parasını size ödeteceğim"
AKP Kütahya İl Başkanı Çetinbaş'tan tehdit!: "31 Mart'ta sokaklarda gezemeyecekler"
‘Ahbap çavuş’ devleti: Kim kimin akrabası?