Home
16 Nisan 2021 ( 100 izlenme )
Reklamlar

Kaş'taki ağaçlık ve denize yakın 14 araziye satış kararı!


Antalya’nın Kaş ilçesinde ağaçlık ve kıyıya yakın 14 arazi satışa çıkarıldı. Arazilerden 49 milyon 908 bin lira gelir beklenmekte.



Antalya’nın Kaş ilçesinde ağaçlık ve kıyıya yakın 14 arazi satışa çıkarıldı. Arazilerden 49 milyon 908 bin lira gelir bekleniyor. Antalya Kaş Milli Emlak Şefliği, bugün Resmi Gazete’de yayımladığı ilanla Kaş’ın Kalkan Mahallesi’ndeki 14 araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Arazilerin tahmini bedeli 49 milyon 908 lira. Araziler ağaçlık alanda ve denize yakın bir konumda.

Satış ihaleleri 2729 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/kastakiagaclikvedenizeyakin14araziyesatiskararih179214.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kişisel bilgilerin nasıl satıldığı Savcılığın yazısıyla ortaya çıktı: "MERNİS’e sızıp bilgileri sattılar" Maltepe mitinginde vatandaşlar: “Bu kadar milletin, bugün de sokağa dökülmesini, görmüyorlarsa o zaman bırakıp gitsinler, bu işi yapamıyorlar demektir” Atatürk'e hakaretler edip tutuklanan Üçler Döner'in sahibi geri adım attı: "Ulu önder Atatürk" AKP'li başkandan emeklilere 'sabır yılı' tavsiyesi! "Bu yıl 'aile yılı' ilan edilmişti, ben de 'sabır yılı' ilan ediyorum. Emeklilere özellikle söylüyorum, biraz sabredin"