Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün kabine toplantısı sonrası düşük faiz politikalarında kararlı olduklarını yinelemesi sonrası Türk lirası bugün çakıldı. Döviz kurlarında günlük artış yüzde 16’yı aştı.
Dünyanın pek çok ülkesi faiz artışı ya da desteklerini çekme eğilimine girerken, Türkiye’de faizlerin dünyanın aksine düşürülmesiyle dolar/TL sert çok sert yükselişle 13,45’i aştı.
Euro/TL’de bir eşik daha aşıldı ve 15,16 seviyesi aşıldı.
Bankalarda sistemler kilitlendi.
Yapı Kredi'nin mobil bankacılığında, "Şu an sistemlerimizde geçici bir sorun yaşıyoruz. En kısa sürede çözülmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.
Yapı Kredi:

İş Bankası'nın mobil Bankacılığı'nda ise, "Teknik nedenlerden dolayı şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." ifadeleri yerdi.
İş Bankası:
Kurdaki hızlı yükseliş sonrasında diğer bankaların da döviz alımsatımını durdurduğu öğrenildi.
https://www.krttv.com.tr/ekonomi/bankalardasistemlerkilitlendih101189.html
Son beş yılda yabancılara 153 bin konut satıldı, 88 binini Orta Doğulular aldı!126 izlenme
Yengisini Öldürdü, Taksirle İndirimden Tahliye Edildi29 izlenme
Deprem Felaketini Fırsata Çevirenlere 85 Milyon TL Yaptırım24 izlenme
İsrail Beyrut'u bir kez daha vurdu18 izlenme
Sigaraya dev zam!74 izlenme
Hakan Bayrakçı, Ahmet Hakan'ın program öncesi soruları verdiğini ağzından kaçırdı! 'Programdan önce böyle bir soru yoktu'35 izlenme
Tebliğciler bu sefer de pavyonda görüntülendi! Müziğin susmasını beklediler37 izlenme
Denizi kirlettiği tespit edildi. İtalyan bandıralı gemiye rekor ceza!22 izlenme
İstismar serbest, protesto yasak adeta ! Antalya'da, CHP'li vekil ve protestocularla, polis arasında arbede !
CHP Spor Politikaları Kurulu Başkanı Kenan Nuhut açıkladı: "Federasyon paraları bazı vakıflara gidiyor"
CHP'li isim gerçek sayıyı açıkladı: Sadece bir şehirde günlük 500 vaka var!
Şanlıurfa'da sular altında kalan alt geçidin müteahhidine Erdoğan ödül vermiş