Bartın Valisi Nurtaç Arslan, patlamanın meydana geldiği TTK Amasra Müessese Müdürlüğü’ne geldi. Vali Arslan, “Kim çıktı aşağıdan? Durum nedir?” diyerek maden ocağından çıkan işçi ile konuştu.

Maden ocağından çıkan işçi, “Hiçbir şey bilmiyoruz. Toz- duman oldu, ne olduğunu bilmiyoruz, gözükmedi. Kendi imkanlarımla çıktım. Patlama büyük ihtimalle de tam olarak, yani biz biraz geride olduğumuzdan dolayı sadece basınç oldu. Basınçtan dolayı toz kütlesi oldu, göz gözü görmedi” dedi.
Patlamayı haber alan çalışanların yakınları ise maden ocağına geldi. Çalışmalar sırasında bazı işçiler ocaktan çıkarıldı. Bir işçi arkadaşlarından destek alarak yürürken, durumunun iyi olduğunu söyledi. Mahsur kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar sürdürülüyor.
Yeniçağ
Hakan Atilla davasında jüri karar verdi!
Mutlaka kontrol edin! YSK Başkanı oyu iptal edilen seçmen sayısını açıkladı!
Erdoğan Amerika'ya kafa tutunca, salondaki sürüden alkış kopuyor !
İmamoğlu'na "terör" sorusu soran ismin arşivi sosyal medyanın gündeminde
Lüks içinde yaşayan “Kedicikler” işsizmiş!
BOTAŞ'ta neler oluyor? Denetimden çıkarıldı!
'Bebek katilleri' için hesap vakti: İlk duruşma tarihi belli oldu
Kılıçdaroğlu'ndan yeni video 'Kirli işler. Siz kimsiniz arkadaş, insan bir ayna karşısına geçer, çapına bakar'
Eşine özel kadro açan Hüseyin Bağ'ın rektörlük görevine son verildi!