
25 yıl sonra İzmir AKP'ye geçti... İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a AKP Kongre Merkezi'nde düzenlenen AKP Milletvekilleri ile Yasama Yılı Açılış Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozeti takıldı.

Cemil Tugay'a eşi Öznur Tugay da eşlik etti. Çift, Erdoğan'ın konuşmasını yan yana izledi. Sahneye önce Cemil Tugay çıktı. Ardından Erdoğan, Cemil Tugay'a eşi Öznur Tugay'ı da sahneye davet etmesini söyledi. Birlikte kameralara poz verdiler.

Tugay, 29 Ocak 2026 tarihinde AKP'ye geçeceği iddiaları gündeme geldiğinde, "Benimle bu konuyla ilgili hiçbir AK Partili temas kurmadı. Ben 59 yaşındayım. Bunca yıldır bir dünya görüşüm, hayata bakışım var. Bunları bir günde yok sayıp AK Parti'ye geçsem öncelikle yakın çevremdekiler yüzüme bakmaz. Annem 'senin evlatlıktan reddederim' dedi. Eşim 'seni boşarım' dedi. Ayrıca AK Parti'nin şimdiki yönetim anlayışıyla bir şey yapmak mümkün mü? Bu iddiaların tamamı asılsız. Biz liyakat esaslı işe alım yapıyoruz. Demokrasi ile belediyeyi yönetiyoruz. Sadece tek bir kişiye sorarak icraat yapan bir partide bunlar nasıl olabilir? Dünya görüşümüzle uyuşmaz" açıklaması yapmıştı.

Sözcü
İmamoğlu 'Asrın Çapsızlığı' dedi rant projelerini tek tek sıraladı24 izlenme
7 YSK üyesi için suç duyurusu!163 izlenme
AKP için Anayasa hazırlayan isim Erdoğan'a teklif sunmuş: "Sistem değişsin ömür boyu Cumhurbaşkanı kalın"70 izlenme
Her şey turistler için! İki doz koronavirüs aşısı olana 'Güvenli turizm' logolu kimlik kartı!98 izlenme
Bahçeli’nin ‘külliyen yalan’ demesinden dakikalar sonra polis, 4 şüpheliyi 20 bin sahte dolarla yakaladı33 izlenme
Atatürk hayranı dünyaca ünlü ekonomist Merkez Bankası'nı köşeye sıkıştırdı, gerçek rakamları açıkladı!64 izlenme
Eren Erdem ifşa etti! 'Trol hesabı TÜGVA yöneticisi kullanıyor'68 izlenme
En bilinen seçim hilesinin hikâyesi "Umarım YSK sistemini bunlardan almamıştır"141 izlenme
Türkiye eski güzeli ve doktor Mahmure Ana’nın mirası itfaiyecilere kaldı
Ekrem İmamoğlu'ndan aylar sonra mahkeme salonu dışında ilk görüntü!
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: "Düştüğün bu küfür çukuruna ben inemem"
Prof. Acemoğlu'ndan 'ekonomik kriz' değerlendirmesi "henüz en kötü kısmı başlamadı"