Petrol fiyatlarındaki ve dolar/TL kurundaki artış, akaryakıt fiyatlarında tarihi zamları beraberinde getirmeye devam ediyor.
Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 58 kuruş, benzine 1 lira 7 kuruş zam bekleniyor.
Böylece, 6 iş günü üst üste yakıt fiyatları zamlanmış olacak.
Zam, pompa satış fiyatlarına yansıyacak.
Bu geceki zamlarla birlikte benzinin litresi yaklaşık olarak İstanbul’da 20,32 TL’ye, Ankara’da 20,41 TL’ye, İzmir’de 20,44 TL’ye yükselecek.
Motorinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak Ankara ve İzmir’de 22,88 TL, İstanbul’da 22,79 TL olacak.
Küresel piyasalarda motorin talebinin yüksek olması ve en fazla üretimin yapıldığı rafinerilerin Rusya’da bulunması nedeniyle söz konusu ürüne yapılan zam benzinden daha fazla oluyor.
Üniversiteyi bırakanların sayısı 50 kentin nüfusunu geçti53 izlenme
Kuddusi Okkır’ın eşi: Geç gelen adalet, adalet midir?121 izlenme
Son karara tepki büyük: "Kapı kapı dolaşıp yeşil mercimek arıyoruz iyi mi?"27 izlenme
Deprem felaketinde vefat sayısı 50 bini geçti53 izlenme
128 milyar dolar nerede? Savcıya göre bu soru hakaret!126 izlenme
Bursa, Bolu, Aydın, Tekirdağ, Gümüşhane ve Bayburt'ta… Ekmeğe peş peşe zam yağmuru!34 izlenme
Korumaları soru sormak isteyen muhabiri ve ‘4 enkazım var’ diyen vatandaşı itekledi, AKP'li başkana tepki yağdı!53 izlenme
İhracatçılardan kur tepkisi: "Sıkıntı büyük"45 izlenme