Beşiktaş taraftarının Ümraniyespor maçından bir ağızdan İzmir Marşı'nı söyleyerek "Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa" diye slogan atmaları yandaş medyayı rahatsız etti. yeniakit.com.tr Beşiktaş taraftarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ruhunu stada taşımasını 'Stadı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı! Onlar 'yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' dediler' başlığı ile haber yaptı.
Beşiktaş'ın kendi sahası 'Vodafone Park'ta Ümraniyespor mücadele ettiği karşılaşmada taraftarın coşkusunu yandaş medya kaldıramadı. Karşılaşma öncesi Şenol Güneş'in stada gelişi ile ayağa kalkan taraftar, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu da marşlarla stada taşıdı.
Stattan bir anda İzmir Marşı okunmaya başlandı. Yeniakit ise taraftarın davranışını ayıplayarak "Stadı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı! Onlar 'yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' dediler" başlığını attı. Haber, Beşiktaş taraftarı tarafından tepki ile karşılandı.
Beşiktaş Stadı olarak bilinen 'Vodafone Park'ın yapımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından desteklenmiş ve tamamlanması hızlandırılmıştı.
halktv.com.tr
Özgür Demirtaş’dan ‘dolar’ çıkışı: Cin bir kere şişeden çıktı; elinizi yırtıp geçecek31 izlenme
Depremde ‘1’i Bebek 14 Hasta’ yoğun bakımda ölüme terk edildi!31 izlenme
CHP’nin seçimlerde parmak boyası kullanılması için verdiği teklif reddedildi!30 izlenme
TOGG ne kadar olacak? Togg'un ortağı, üretimden 1 ay önce satış rakamını ilk kez dile getirdi33 izlenme
İngiltere'de İmamoğlu rüzgarı! Sokaklar doldu taştı20 izlenme
İliç'te 3 işçinin daha cesedine ulaşıldı25 izlenme
Asgari ücret 2023 belli oldu! İşte zam oranı…39 izlenme
Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasının ardından TELE1'in akıbeti ne olacak?30 izlenme
"Kazanamazsam yargılanacağım" demişti, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro seçimi kaybedince görev süresi dolmadan ABD'ye gitti
Rus ve Ukraynalıların istila ettiği Antalya'da her 5 konuttan birini yabancılar aldı
İşte esnafın hali! Düğün kısıtlamasına tabutlu eylem!
'Atatürk döneminde camiler genelev oldu' demişti, YÖK bu sözleri 2010'da onaylamış!