Bıçaklı saldırının olduğu okulda veliler çılgına döndü: “Okula elini kolunu sallayan giriyor. Hani okulları polis konuluyordu?”

48 izlenme 06 Ekim 2026
Reklamlar

Başakşehir’de Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu'nda 15 yaşında bir kız öğrencinin 8 öğrenciyi bıçakla yaralamasının ardından veliler panikle okula akın etti. Çocuklarının durumu hakkında bilgi almaya çalışan veliler, son dönemde yaşanan okul saldırılarına tepki gösterdi. Bir veli, “Hani okullara polis konuluyordu? Elini kolunu sallayan giriyor. Ben giriyorum bana sen kimsin diyen bir Allah’ın kulu yok ifadelerini kullandı.



İstanbul’un Başakşehir ilçesinde bulunan Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu'nda, 15 yaşındaki bir kız öğrenci, 8 öğrenciyi bıçaklayarak yaraladı. Yaralı öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken 3 öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bıçaklı saldırının olduğu okulda veliler çılgına döndü - Resim : 1

SALDIRGAN ÖĞRENCİ GÖZALTINA ALINDI!

8 ortaokul öğrencisini yaralayan saldırgan öğrenci polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırıya ilişkin de yeni detaylar ortaya çıkarken 10. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen kız öğrencinin, evden aldığı bıçakla kendi okulunun üniformasını giyerek olayın yaşandığı okula geldiği kaydedildi.

Bıçaklı saldırının olduğu okulda veliler çılgına döndü - Resim : 2

VELİLER PANİKLE OKULA KOŞTU!

Saldırının ardından, okulda çocuğu olan veliler büyük bir panik yaşayarak okula akın etti. Çocuklarının durumu hakkında bilgi almaya çalışan veliler, son dönemde artan okul saldırılarına dikkat çekerek yaşananlara tepki gösterdi.

Bıçaklı saldırının olduğu okulda veliler çılgına döndü - Resim : 3

“OKULA ELİNİ KOLUNU SALLAYAN GİRİYOR”

Okulda 2 tane kızının öğrenim gördüğünü ifade eden bir veli, “Bizim ülkemizde bu milletin okullarına elini, kolunu sallayarak giriyor. Yazık değil mi bu çocuklara? Ne günahı var çocukların?” ifadelerine yer verdi.

Bıçaklı saldırının olduğu okulda veliler çılgına döndü - Resim : 4

“HANİ OKULLARA POLİS KONULUYORDU?”

“Hani okullara polis konuluyordu?” sorusunu yönelten veli, “Ben giriyorum bir veli olarak. Ben giriyorum bana sen kimsin diyen bir Allah’ın kulu yok. İki tane kızım var benim burada.” ifadeleriyle duruma isyan etti.

Bıçaklı saldırının olduğu okulda veliler çılgına döndü - Resim : 5

ART ARDA OKUL SALDIRILARI!

Türkiye’de, son dönemde meydana gelen okul saldırıları, vatandaşları ve öğrencileri tedirgin ediyor.

14 Nisan 2026 tarihinde Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okul saldırısı meydana gelmişti. Okulun eski öğrencisi olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Ömer Ket isimli saldırganın, pompalı tüfekle açtığı ateş sonucunda toplamda 16 öğrenci yaralanmıştı. Saldırıyı gerçekleştiren öğrenci ise intihar etmişti.

Şanlıurfa’daki okul saldırısından sadece bir gün sonra Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu'nda bir saldırı gerçekleştirildi. Okulun öğrencisi olduğu öğrenilen 14 yaşındaki İsa Aras Mersinli, yanında getirdiği 5 tane tabanca ve 7 tane şarjör ile dokuzu öğrenci biri öğretmen olmak üzere 12 kişiyi öldürdü. Saldırıda 13 öğrenci ise yaralandı.

22 Eylül 2026 tarihinde meydana gelen olayda ise, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bulunan İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 15 yaşındaki Halil O. tarafından saldırı düzenlenmişti. Saldırıda, 11 öğrenci yaralanmıştı.

Bıçaklı saldırının olduğu okulda veliler çılgına döndü - Resim : 7

Bıçaklı saldırının olduğu okulda veliler çılgına döndü - Resim : 8

NEFES

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'nun avukatına da gözaltı! AKP'nin beslediği ATM memurundan İstanbul halkına alçakça sözler ! 'AKP'nin emaneti olan İstanbul'u Yunanlılar'a teslim ettik' Rize kâbusu yaşıyor: Sel dağın altını oydu vadi yamacı dereye indi! O’na dünya hayrandı: İşte yabancıların gözünden Ulu Önder Atatürk!