Bilal Erdoğan'ın vakfı TÜGVA'dan Taksim'de tekbirli yürüyüş!

65 izlenme 22 Ocak 2023
Reklamlar

Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın kurucuları ve yönetim kurulu üyeleri arasında bulunduğu TÜGVA, Taksim İstiklal Caddesi'nde yürüyüş düzenledi.



İsveç’te, aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan'ın, Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran yakması tartışılmaya devam ediyor. 

TÜGVA'DAN TEKBİRLİ YÜRÜYÜŞ 

Son olarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın kurucuları ve yönetim kurulu üyeleri arasında bulunduğu TÜGVA, Taksim İstiklal Caddesi'nde yürüyüş düzenledi.

Sabah namazının ardından Taksim Camii önünde toplanan TÜGVA üyeleri 'tekbir getirip', sloganlar atarak İsveç Konsolosluğu'na yürüdü.

YASAK BİR TEK ONLARA YOK 

Taksim İstiklal Caddesi'nde uzun yıllardır eylem ya da basın açıklamalarına izin verilmezken; ısrar eden siyasi parti ya da sivil toplum kuruluşları polisin sert müdahaleleri ile karşılaşıyor.


Gerçek Gündem

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Mehmet Şimşek'e göre Türkiye'de vergi yükü yüksek değilmiş! "Vergi yükünün yüksek olduğu algısı gerçeği yansıtmıyor" Uzmanlardan Kaz Dağları’nda ‘kesinlikle siyanür kullanılmamalı’ uyarısı Cengiz Holding'e Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 114 milyon TL'lik elektrik ihalesi verildi! Vergi ve harçlar zamlı geliyor! İşte 1 Ocak 2023 itibariyle başlayacak yeni zamlı vergiler