Satışını yaptığı halde tapu devrini yapamadığı binlerce dairesi bulunan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’ye karşı Bakıröy 1. Asliye Ticaret Mahkemesinde, iflas istemi ile dava açılmıştı.
Şirkete yönelik iflas talepli dava sürerken, İstanbul Anadolu Adliyesi’nde de konkordato talepli dava devam ediyordu. Konkordato davasında, mahkemenin ret kararı vermesiyle, Bakırköy’deki dava da hareketlenme oldu.
Halktv'de yer alan habere göre, konkordato talebi ile açılan dava dosyasına giren konkordato komiser heyeti raporuna göre şirketin borcu 11 milyar lirayı aşıyor. Şirketin öz kaynak toplamı ise 16 milyar 107 milyon 577 bin 696 TL olarak kayda girdi.
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, iflas istemli davanın 12’inci duruşmasında Yeşil GYO AŞ için iflas kararı açıkladı. İflas kararı ile dosya Bakırköy 1.İcra ve İflas Müdürlüğü'ne gönderildi. 1993’te kurulan Yeşil GYO’nun kayıtlı sermayesi ise 1.3 milyar lira seviyesindeydi.
Sözcü
İzmir'in Kurtuluş yıldönümünde tüyleri diken diken eden kutlama55 izlenme
Türk-İş: "Açlık sınırı 10 bin TL’yi aştı"42 izlenme
Kılıçdaroğlu 'Erdoğan sıfırlamayı iyi bilir' dedi, yayın yasağı geldi38 izlenme
Kanal İstanbul'a itiraz kuyruğu kilometrelerce uzadı, çek çek bitmedi!141 izlenme
Bu kez de Kabe pastası kesildi! 'Umre kınası' gündem oldu23 izlenme
Hem saldırı anı hem de Hamas militanının ölüm anı saniye saniye kaydedildi61 izlenme
Yozgatlı çiftçiler isyan etti: "Cumhurbaşkanı her evde bir traktör olmasına gerek yok demişti. Kendisinin yüzlerce aracı var. Bize söyleyeceğine önce kendisi araç sayısında tasarruf etsin"38 izlenme
Eğitimde kriz MEB’de lüks: 3 günlük toplantı için 4.2 milyon lira harcandı23 izlenme
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı Meclis gündeminde: Soylu'ya istifa çağrısı
Fatih Altaylı’dan 'Başımızın üstünde yerleri var' diyen Erdoğan’ı kızdıracak Suriyeliler yorumu
CHP’li vekilden çok ağır iddialar! Doğruysa vahim!
CHP’li büyükşehir belediye başkanlarından Kılıçdaroğlu’na tam destek