İsrail ordusunun Gazze’deki sivillere yönelik acımasız saldırı devam ederken binlerce İsrailli Tel Aviv'de Savunma bakanlığı binası önünde toplanarak ateşkeş çağrısında bulundu. Yaşananlardan sorumlu tuttukları Başbakan Netanyahu'yu ise istifaya çağırdı.
"YAKINLARIMIZ NETANYAHU'NUN UMURUNDA DEĞİL"
Ateşkes için Savunma Bakanlığı önünde toplanan İsrailliler, Hamas’ın Gazze’ye kaçırdığı askerleri ve sivilleri serbest bırakmasını istedi.
Rehinelerin fotoğraflarını taşıyan protestocular, Gazze'ye yönelik saldırıların bir an önce durdurulmasını talep etti, "Yakınlarımız Netanyahu'nun umurunda değil" yazılı pankartlar taşıdı.
“İSRAİL REHİNELERİ BIRAKMAMIZI İSTEMEDİ”
Hamas, İsrail saldırılarında bazı rehinelerin de hayatını kaybettiğini duyurmuş, son olarak iki rehineyi insani nedenlerle serbest bırakmaya karar verdiğini ancak İsrail'in "onları kabul etmeyi reddettiğini" söylemişti.
Yeniçağ
İsmail Saymaz: "Sinan Ateş’in tetikçisini taşıyan çakarlı Audi kimin?"
Binali Yıldırım'dan "Kürdistan" eleştirilerine yanıt: "Ne olmuş"
CHP’den ’emekli aylığı’ açıklaması
‘Müjde' zamma dönüştü! Doğalgaza 9 kez zam geldi!
Fıtratta bu yok! 57 milyona 3 jeneratör almamak için madenlerde denetimi durdurdular
Atatürk’e büyük saygısızlık! AKP Gençlik Kolları’ndan tepki çeken video!
Marmara'da batan gemideki kayıp 4 kişi için 36 kez dalış yapıldı
Pırlantacı Ömer Kahraman'dan, Fatih Terim’in asistanını yakacak dekont!
Bodrum'un nüfusunun bu yaz 2 milyonu bulması bekleniyor: 'Altyapı kaldırılmayacak' uyarısı