Anasayfa1
20 Kasım 2024 ( 33 izlenme )
Reklamlar

Bir ilde daha simide zam!


İzmir Pide Gevrek İmalatçıları ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Erişen, "İzmir Gevreği, bakanlıktan onay geldikten sonra 15 TL satılmaya başlayacak” dedi.



İzmir'de gevrek olarak da bilinen simit fiyatlarına zam geliyor. İzmir Pide Gevrek İmalatçıları ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, İzmir Gevreğine yapılan zammın bakanlık onayının ardından yürürlüğe gireceğini açıkladı.

thumbsbc2c3151988a6f3e3536d9de5e55504ae1.jpg

"ZAM YAPMA TARAFTARI DEĞİLİZ"

Erişen yaptığı açıklamada “Malumunuz yeni yıla girmekle birlikte işçi ücretlerinden sigortaya, vergilerden yakıta, hammaddelerden kiraya birçok gider kaleminde fiyat artışları oluyor.

thumbsbc0966848a6e24e6fcda59b714135810b3.jpg

Vatandaşın ekonomik durumunu göz önüne aldığımızda ürünlere zam yapma taraftarı değiliz ancak üyelerimizi de zamlar karşısında korumak bizim görevimiz” dedi.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

‘Mermili tehdit’ paylaşımını yapan AKP’li hakkındaki karar belli oldu! İYİ Partili belediye başkanından kayınbiraderine büyük kıyak! Sinan Oğan 100 bin imzaya ulaştı İmamoğlu'ndan, Erdoğan'ın kaçak villa eleştirilerine yanıt: “Sokağa çıkın, ‘Sayın Cumhurbaşkanı böyle dedi’ deyin, sokaktaki insanların yüzde 90’nı buna inanmaz. Tersini sorun inanırlar”