Elazığ’da Ramazan nedeniyle 5 liraya indirilen Halk Ekmek’ten almak için sıraya giren vatandaşlar, gün boyu kuyrukta bekliyor.
Bir zamanlar dünyanın kendi kendine yetebilen az sayıdaki ülkesinden biri olan Türkiye, yoksullar ülkesine döndü. En verimli topraklarda meyve-sebze yiyemeyen, etin kokusuna bile hasret kalan Türk halkı, ucuz gıda kuyruklarında ömür tüketiyor.
Elazığ’daki Halk Ekmek büfeleri, Ramazan dolayısıyla 10 liralık ekmeğin fiyatını 5 liraya düşürdü. Büfelerin önünde gün boyu uzun kuyruklar oluşuyor. Banklara oturarak sıra bekleyen emekliler, “Bizi bu hallere düşürenler utansın” diye dert yanıyor.
Sözcü
Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Ortada fakülte yok ama ödeneği var!
AKP'li belediyeden 'kamulaştırma harcamalarında kullanılmak' için 127 milyon TL'lik borçlanma talebi!
Çalışan vatandaşın maaşından İşsizlik Fonu için kesilen para bakın nereye gitmiş!
1994 yılında kurulan Türk nakliye devi iflas etti!
AKP’nin kalelerinden Konya’da da Erdoğan'a şok! Miting meydanı yine boş kaldı!
Kılıçdaroğlu: Yüreğin yetiyorsa o türküyü Afrin şehidinin evinin sokağında söyle
Özgür Demirtaş, Merkez Bankası'nın bir an önce atması gereken adımı açıkladı: "Seçimden sonra mecbur yapacaksınız"
Kaymakam kendisini karşılamayan müftüye soruşturma açtı
İrfan Değirmenci: ‘Atatürk’ün çocuklarıyız, umutsuzluğa yer yok’
Adana’da 15 ton çeşme suyunu “Zemzem Suyu” diye satmak için şişelemişler!
Silivri'de tutuklu Selinay'dan mesaj var: "Kazanana kadar mücadeleye devam!"
AKP'li Mehmet Özhaseki olay sözlerini savundu! Mikrofonun açık olduğunu unutunca her şey duyulmuştu
AKP, Türkiye yolsuzluk tarihinde bir ilke imza attı: Arsayı taşıdılar!
Financial Times 1999 depreminde 'kazananı' hatırlattı: "Kahramanmaraş depremleri Erdoğan'a kaybettirebilir"